آتی کاوان پارس طرز تهیه کاسرول ژامبون و سیب زمینی پنیری - آتی کاوان پارس

به گزارش آتی کاوان پارس، برای درست کردن این غذا نیازی به جدا جدا پختن مواد نیست. وقتی تمام مواد را خرد و ریز کردید آن ها را با هم مخلوط نموده و بگذارید در آرام پز آماده گردد. بعد از آماده شدن کاسرول آن را با سالاد سبزیجات سرو کنید.

مواد مورد احتیاج کاسرول ژامبون و سیب زمینی پنیری:

  • ۲ پیمانه پنیر چدار رنده شده
  • ۲ عدد پیاز خلال شده
  • ۲ پیمانه فیله گوشت یا مرغ یا ژامبون
  • ۸ الی ۱۰ عدد سیب زمینی ورقه ورقه شده
  • ۲ قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده
  • ۳۰۰ گرم سوپ قارچ آماده
  • ½ پیمانه شیر
  • ½ قاشق چای خوری پودر سیر
  • ½ قاشق چای خوری نمک
  • ½ قاشق چای خوری فلفل

طرز تهیه کاسرول ژامبون و سیب زمینی پنیری

گام اول: مواد را آماده کنید: پنیر را رنده کنید، پیاز ها را خرد کنید، گوشت یا ژامبون را خرد کنید، سیب زمینی ها را پوست گرفته و ورقه ورقه کنید و جعفری را خرد کنید.

نکته: اگر می خواهید با سیب زمینی ها آغاز کنید آن ها را پس از ورقه ورقه کردن داخل آب قرار دهید تا رنگ سیب زمینی ها قهوه ای نگردد.

کاسرول ژامبون و سیب زمینی پنیری

نکته: ورقه کردن سیب زمینی با رنده راحت تر است.

گام دوم: مواد را با هم ترکیب کنید.

گوشت، پیاز و پنیر را داخل ظرفی بریزید.

با دست آن ها را مخلوط کنید.

گام سوم: مواد را لایه بندی کنید.

ابتدا یک لایه سیب زمینی داخل ظرف آرام پز بریزید. دوباره روی آن یک لایه از مواد ترکیبی پنیر، پیاز و گوشت بریزید. این لایه ها را چند مرتبه تکرار کنید تا همه مواد و سیب زمینی ها تمام گردد.

گام چهارم: مخلوط شیر را اضافه کنید.

داخل ظرفی سوپ قارچ، شیر، نمک، فلفل، سیر و جعفری را با هم مخلوط کنید. سپس مخلوط شیر را روی مواد چیده شده داخل آرام پز بریزید.

گام پنجم: مواد را بپزید.

درب آرام پز را ببندید و روی ۴ ساعت تنظیم کنید.

نوش جان کنید.

۱۰ دقیقه بعد از آماده شدن غذا بگذارید کمی سرد گردد و در این مدت سیب زمینی ها بیشتر طعم مواد را به خود جذب می نماید.

در آخر روی آن کمی جعفری خرد شده تازه بریزید و میل کنید.

منبع: گردشبان

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 363 views بار دسته بندی : آشپزی تاريخ : 11 ژوئن 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.