آتی کاوان پارس دستور پخت پیتزا ناپل - آتی کاوان پارس

به گزارش آتی کاوان پارس، در گزارش زیر دستور پخت پیتزا ناپل را به شما آموزش می دهیم.

با ما همراه باشید و با تور ارزان ایتالیا از به بهترین کشور اروپا سفر کنیم و در شهرهای ونیز، فلورانس و رم بگردیم و بناهای تاریخی این کشور تاریخی را از نزدیک ببینیم.

به گزارش ، امروز قصد داریم دستور پخت پیتزا ناپل را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

۴ عدد گوجه فرنگی

۲۵۰ گرم پنیر پیتزا

۱۰۰ گرم ریحان

۲ حبه سیر

۱ عدد خمیر پیتزا

به اندازه لازم روغن مایع

به اندازه لازم نمک

به اندازه لازم فلفل سیاه

به اندازه لازم آویشن

گوجه فرنگی ها ر، به شکل پوره دربیارید یا به صورت حلقه ای خرد کنید. هرچه گوجه هاتون رو خردتر کنید و تفت بدید در آخر پیتزای مارگاریتا با طعم بهتری خواهید داشت.

سیر ها رو به صورت ریز رنده کنید و توی یک تابه که اندازه کمی روغن ریختید تفت بدید تا طلایی بشن. گوجه فرنگی هایی که خرد یا حلقه ای کردید رو بهش اضافه کنید و با هم تفت بدید. اندازهی نمک و فلفل بهش اضافه کنید و تفت دادن رو ادامه بدید تا آب گوجه فرنگی تبخیر بشه.

اندازهی ریحان به مواد توی تابه اضافه کنید و کمی برای تزیین روی پیتزا نگه دارید. بعد از اینکه مایه پیتزا رو آماده کردید روی خمیر پیتزا پهن کنید.

فر رو روی حرارت ۲۷۵ درجه سانتی گراد قرار و اجازه بدید تا تمام نقاط فر هم دما بشن. خمیر رو ابتدا ۱۵ دقیقه داخل فر قرار بدید تا نیم پز بشه سپس خارجش کنید و پنیر پیتزا رو روش بریزید. پیتزا رو دوباره داخل فر بذارید و تا کاملا بپزه.

منبع:شبکه آشپزی

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 174 views بار دسته بندی : آشپزی تاريخ : 29 آگوست 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.