آتی کاوان پارس طرز تهیه استیک با گوشت چرخکرده؛ غذای اختراعی یک پزشک تغذیه مشهور - آتی کاوان پارس

به گزارش آتی کاوان پارس، وقتی صحبت از استیک می گردد معمولا تصویر یک تکه گوشت فیله گوساله یا مرغ که با استیک کوب خوب کوبیده و صاف گردیده و گریل گردیده است در ذهن تمام افراد نقش می بندد. اما استیک با گوشت چرخکرده هم یکی از مشهورترین استیک ها در سرتاسر دنیاست. استیک با گوشت چرخکرده استیک اختراعی دکتر سلیزبری یکی از پزشکان تغذیه مشهور آمریکایی است که هوادار رژیم های غذایی کم کربوهیدرات است. اتفاقا این استیک خوشمزه در آمریکا به استیک سلیزبری مشهور است و احتمالا فقط به خاطر شکل ظاهرش در طبقه استیک ها قرار گرفته است. طرز تهیه استیک سلیزبری با گوشت چرخکرده را از سایت All Recipes در مجله خبرنگاران بخوانید.

طرز تهیه استیک سلیزبری با گوشت چرخکرده

مواد لازم برای ۶ نفر

  • مدت زمان آماده سازی و پخت: ۴۰ دقیقه
  • گوشت چرخکرده مخلوط: ۱۲۰۰ گرم
  • پیاز: ۲ عدد رنده گردیده
  • پودر نان: ½ فنجان (در منزل نان سوخاری رابکوبید و پودر نان درست کنید)
  • تخم مرغ: ۱عدد
  • کره: ۱ قاشق غذاخوری
  • قارچ: به مقدار دلخواه
  • پیاز کوچک: ۱ عدد
  • نمک: ¼ قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه: ۱/۸ قاشق چایخوری
  • آرد چند منظوره: ۱ قاشق غذاخوری
  • سس کچاپ: ¼ فنجان
  • آب: ¼ فنجان
  • پودر خردل: ½ قاشق چایخوری

طرز تهیه

برای تهیه استیک با گوشت چرخکرده ابتدا دو عدد پیاز را رنده کنید. سپس گوشت چرخکرده، پیاز رنده گردیده، پودر نان، پودر خردل، تخم مرغ، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید. گوشت را به ۶ قسمت، هر کدام به اندازه یک کوفته، تقسیم کنید.

گوشت ها را به شکل استیک در بیاورید و گرد یا مستطیلی کنید. یک ماهیتابه نچسب را بدون روغن داغ کنید (یا فقط کف ماهیتابه را با مقدار خیلی اندک روغن چرب کنید) و هر طرف استیک را به مدت ۴ تا پنج دقیقه روی شعله ملایم تفت دهید. استیک ها را از ماهیتابه خارج کنید و در همان ماهیتابه یک قاشق غذاخوری کره بریزید و بعد از این که داغ شد یک عدد پیاز خلالی خرد گردیده را تفت دهید تا سبک گردد.

سپس یک قاشق آرد چند منظوره اضافه کنید و تفت دهید. بعد از یک الی دو دقیقه دو لیوان آب یا دو لیوان آب گوشت و سس کچاپ اضافه کنید. بعد از به جوش آمدن مواد داخل ماهیتابه استیک ها را به سس اضافه کنید. وقتی بعد از چند دقیقه سس استیک غلیظ شد و هر طرف از استیک ها به مدت ۵ دقیقه در سس با حرارت متوسط پخته شد، استیک ها را سرو کنید. یک روش دیگر این است که سس قارچ را آماده کنید و روی استیک ها بریزید. این استیک با گوشت چرخکرده، سس قارچ، انواع سبزیجات گریل یا کبابی و پوره سیب زمینی سرو می گردد (البته اگر رژیم کم کربوهیدرات دارید پوره سیب زمینی را حذف کنید).

منبع: افق کوروش

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 131 views بار دسته بندی : سلامتی و پزشکی تاريخ : 31 می 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.