آتی کاوان پارس طرز تهیه املت قارچ خوشمزه به 6 روش مختلف - آتی کاوان پارس

به گزارش آتی کاوان پارس، املت قارچ یک غذای ساده اما خوشمزه است که به راحتی در کمترین زمان تهیه و اغلب به عنوان صبحانه سرو می گردد. طرز تهیه املت قارچ می تواند به صورت ساده یا با پنیر، سیب زمینی، گوجه، اسفناج، فلفل دلمه یا هر نوع ماده غذایی دیگری باشد و به عنوان غذایی با ارزش تغذیه ای بالا میل گردد.

قارچ یک ماده غذایی کم کالری با ارزش غذایی بالاست که در تهیه خوراک های زیادی نظیر خورش قارچ و ترشی قارچ استفاده می گردد و می تواند جایگزین مناسبی برای غذا های پرکالری باشد. یکی از غذا های ساده ای که می توان خیلی سریع با قارچ درست کرد، املت قارچ است که در انواع مختلفی همچون املت قارچ ساده، املت قارچ و پنیر، املت قارچ و سیب زمینی، املت قارچ و گوجه، املت قارچ و اسفناج و املت قارچ و فلفل دلمه ای درست می گردد. در این مقاله با طرز تهیه انواع املت قارچ آشنا می شوید.

۱٫ طرز تهیه املت قارچ ساده

مواد لازم
تخم مرغ ۲ عدد
قارچ خرد شده ۱/۲ پیمانه
کره ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم

دستور تهیه املت قارچ

  1. قارچ را تمیز بشویید. برای شستن قارچ، آن را در آب رها نکنید، زیرا بافت قارچ به گونه ای است که آب جذب را می نماید و هنگام پخت و پز این آب خارج شده و رنگ قارچ سیاه می گردد. قارچ را پس از شستن، به صورت حلقه ای برش بزنید.
  2. تابه را روی حرارت ملایم قرار داده و کره را به آن اضافه کنید. اجازه دهید تا کره روی حرارت ملایم ذوب گردد، ولی حرارت را زیاد نکنید، زیرا کره خیلی زود می سوزد.
  3. قارچ را به تابه اضافه کنید و کمی نمک به آن بزنید.
  4. قارچ را در کره تفت دهید تا آب آن کشیده شده و نرم گردد.
  5. قارچ را در ظرفی بریزید و تابه را دوباره روی حرارت قرار دهید.
  6. تخم مرغ را در کاسه کوچکی بشکنید و کمی نمک و فلفل به آن اضافه کنید.
  7. با یک چنگال، تخم مرغ را خوب هم بزنید تا زرده و سفیده یکدست شوند.
  8. مقداری کره در تابه قرار داده و صبر کنید تا کره ذوب گردد.
  9. تخم مرغ زده را در تابه بریزید.
  10. تخم مرغ را دور تا دور تابه بچرخانید تا به صورت یکنواخت پخش گردد و همه قسمت های آن بپزد.
  11. پس از ۳-۲ دقیقه که یک طرف تخم مرغ طلایی شد، قارچ را روی تخم مرغ بریزید.
  12. حدود ۲ دقیقه دیگر صبر کنید تا روی تخم مرغ هم کاملا ببندد و پخته گردد، سپس حرارت را خاموش نموده و نیمی از تخم مرغ را روی نیمه دیگر برگردانید.

۲٫ املت قارچ و پنیر

  1. املت قارچ و پنیر را از روی دستور املت قارچ ساده درست کنید و در آخرین مرحله کمی پنیر رنده شده روی املت قارچ بریزید.
  2. املت قارچ ساده را به صورت گرم و با نان میل کنید.

۳٫ املت قارچ و سیب زمینی

املت قارچ و سیب زمینی، شبیه املت قارچ ساده است با این تفاوت که در ترکیب آن پیاز، سیب زمینی و گوجه فرنگی به کار می رود. برای تهیه املت قارچ و سیب زمینی:

  1. یک عدد پیاز و یک عدد سیب زمینی متوسط را پوست گرفته و نگینی خرد کنید.
  2. در یک تابه مقداری روغن داغ نموده و پیاز را در آن سرخ کنید تا طلایی گردد.
  3. پیاز سرخ شده را از تابه خارج نموده و سیب زمینی را به تابه اضافه کنید. سیب زمینی را سرخ کنید تا کاملا نرم گردد.
  4. پیاز سرخ شده را به سیب زمینی اضافه کنید، کمی نمک و فلفل به آن بزنید.
  5. یک عدد گوجه فرنگی متوسط را نگینی خرد نموده، به تابه اضافه کنید و ۳-۲ دقیقه با هم تفت دهید.
  6. املت قارچ ساده را طبق دستور فوق درست کنید. روی تخم مرغ یک لایه قارچ و روی قارچ یک لایه از مخلوط پیاز، سیب زمینی و گوجه فرنگی بریزید.
  7. پس از پختن روی تخم مرغ، یک قاشق غذاخوری پنیر رنده شده روی آن بپاشید و نیمی از آن را روی نیمه دیگر برگردانید.

۴٫ املت قارچ و اسفناج

املت قارچ و اسفناج شبیه املت قارچ ساده است با این تفاوت که در ترکیب آن پیاز و اسفناج به کار می رود. برای تهیه املت قارچ و اسفناج:

  1. یک عدد پیاز متوسط را خرد نموده و در ۲-۱ قاشق غذاخوری روغن تفت دهید تا رنگ آن طلایی گردد.
  2. کمی نمک و فلفل به پیاز اضافه نموده، سپس ۱/۲ پیمانه اسفناج خرد شده را بیافزایید و با هم تفت دهید تا آب اسفناج تمام شده و اسفناج نرم گردد.
  3. املت قارچ ساده را طبق دستور فوق درست کنید. روی تخم مرغ یک لایه قارچ و روی قارچ یک لایه از مخلوط پیاز و اسفناج بریزید.
  4. پس از پختن روی تخم مرغ، یک قاشق غذاخوری پنیر رنده شده روی آن بپاشید و نیمی از آن را روی نیمه دیگر برگردانید.

۵٫ املت قارچ و فلفل دلمه ای

در صورت تمایل می توانید یک عدد فلفل دلمه ای را نگینی خرد نموده و همراه با قارچ و گوجه فرنگی کمی تفت دهید تا نرم گردد. این مخلوط را روی تخم مرغ بریزید و املت قارچ و فلفل دلمه ای درست کنید.

۶٫ املت قارچ و گوجه بدون پنیر

املت قارچ بدون گوجه را می توان با مخلفاتی همچون پنیر، سیب زمینی و … پخت اما املت قارچ و گوجه یکی از پر طرفدارترین انواع املت است که در ادامه آن را آموزش می دهیم.

برای سه عدد تخم مرغ، ۵ عدد قارچ متوسط و یک گوجه نسبتا درشت و یک پیاز کوچک لازم دارید. (در صورت تمایل می توانید یک چهارم فلفل دلمه ای نیز به مواد اولیه خود اضافه کنید و با پیاز تفت دهید.) ابتدا پیاز خرد شده را تفت داده و گوجه را اضافه کنید، نمک و ادویه جات را نیز در همین مرحله اضافه کنید. درب ماهیتابه را بگذارید تا گوجه کمی بپزد و جا بیفتد. سپس قارچ های خرد شده را اضافه کنید و درب ماهیتابه را ببندید تا قارچ آب بیندازد و طعم خود را به گوجه و پیاز بدهد. پس از اینکه آب قارچ و گوجه کمی تبخیر شد و مواد به خوبی تفت داده شد تخم مرغ ها را اضافه کنید. هم زدن یا نزدن تخم مرغ ها کاملا به سلیقه شما بستگی دارد.

سخن آخر

قارچ یکی از سالم ترین مواد غذایی است که می تواند در ترکیب رژیم غذایی افراد مبتلا به دیابت قرار گیرد. این ماده غذایی فاقد چربی و کلسترول و حاوی کمی کربوهیدرات است و از لحاظ پروتئین در سطح مطلوبی قرار گرفته است. ویتامین، مواد معدنی، آب و فیبر هم از سایر ترکیبات موجود در آن است که به سلامت بدن یاری می نماید. آنچه باید در استفاده از قارچ در نظر داشت این است که نباید زیاد پخته گردد، زیرا بخشی از ارزش غذایی خود را از دست می دهد. بهترین روش پخت قارچ، تفت دادن آن به مدت ۳-۲ دقیقه در مقداری کره یا روغن است.

راستی شما از چه فوت و فن هایی برای هرچه خوشمزه تر شدن املت قارچ خود استفاده می کنید؟ تجربیات خود را با ما در میان بگذارید.

منبع: ستاره

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 157 views بار دسته بندی : آشپزی تاريخ : 10 جولای 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.