آتی کاوان پارس طرز تهیه 3 غذای مناسب افطار خوشمزه با نان - آتی کاوان پارس

به گزارش آتی کاوان پارس، غذا های نونی همواره بیشترین هوادار ها را دارند. اگر این غذا ها با خمیر و نان های خانگی سرو شوند که چه بهتر! در ادامه طرز تهیه سه غذای مناسب افطار خوشمزه نونی را به شما آموزش خواهیم داد که از صفر تا صد خانگی خواهند بود.

غذای مناسب افطار

۱٫ طرز تهیه شاورما

شاورما یا رپ گوشت و سبزیجات غذایی ساده و جذاب است که معمولا با نان پیتا سرو می گردد.

طرز تهیه شاورما مرغ با نان پیتا خانگی

  • برای تهیه شاورما با گوشت مرغ، ابتدا باید سینه مرغ بدون استخوان را به نوار های نازک برش بزنید.
  • فلفل دلمه های رنگی را نیز به صورت نواری برش بزنید و کنار بگذارید.
  • استفاده از قارچ در تهیه این دستور اختیاری است. اما در صورت تمایل از استفاده از آن، قارچ ها را چهار قاچ و یا حلقه حلقه کنید.
  • چند حبه سیر له شده را درون تابه با کره و روغن تفت دهید. زمانی که بوی سیر بلند شد مرغ های نواری خرد شده را به تابه اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا همه جای مرغ ها به طور یکنواخت و به سرعت تغییر رنگ دهد.
  • اکنون زمان آن رسیده است که ادویه های محبوب خود را به مرغ اضافه کنید. به شما پیشنهاد می کنیم که از پاپریکا (پودر فلفل دلمه قرمز) به وفور، کمی پودر زنجبیل، نمک، تخم گشنیز، فلفل سیاه و کمی آویشن بهره ببرید. در صورت تمایل می توانید یه قاشق غذاخوری سس باربیکیو و یا سس تند هم برای مزه دار کردن بیشتر و بهتر اضافه کنید.
  • فلفل دلمه های رنگی را در این مرحله اضافه کنید و اجازه دهید تا با حرارت ملایم نرم شوند.
  • قارچ های خرد شده را در تابه دیگری ابتدا با حرارت زیاد و سپس، با حرارت ملایم با کمی کره و آب لیموترش تازه تفت دهید و اجازه دهید تا آب قارچ ها کاملا تبخیر گردد.
  • زمانی که قارچ ها آماده شدند به تابه اصلی اضافه کنید و در نهایت مقداری جعفری ساطوری شده روی آن بپاشید.
  • شاورما را در کنار نان پیتا و سبزیجات دلخواه سرو کنید.

تهیه نان پیتای خانگی یکی از هیجان انگیزترین تجربه هایی است که می توانید در این ایام داشته باشید.

مواد لازم برای تهیه نان پیتای خانگی
مایه خمیر فوری ۱ قاشق چایخوری
شکر ۱ قاشق چایخوری
آب یا شیر ولرم ۱ پیمانه
نمک ½ قاشق چایخوری
روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
آرد حدود ۲ پیمانه

طرز تهیه نان پیتای خانگی برای شارما

  • ابتدا مایه خمیر، شکر، روغن و آب یا شیر ولرم را با یکدیگر مخلوط کنید تا مایه خمیر عمل کند.
  • آرد را الک نموده به همراه نمک به آرامی به آن اضافه کنید. میزان آرد بسته به جذب آرد های مختلف متفاوت است. بنابراین، آرد را به آرامی به مواد اضافه کنید تا زمانی که خمیر به دست تمیز نچسبد.
  • خمیر را به مدت ۱۰ دقیقه روی سطح کار ورز دهید. سپس، در جای نسبتا گرم به خمیر مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت استراحت دهید.
  • زمانی که حجم خمیر دو برابر شد، از خمیر چانه های ۸۰ گرمی بگیرید و مجددا ۱۰ دقیقه استراحت دهید. نباید فراموش کنید که روی چانه ها را با دستمال نم دار بپوشانید.
  • سطح کار را آرد پاشی نموده و از اولین چانه آغاز به باز کردن خمیر کنید.
  • تابه تخت و تفلون را روی حرارت متوسط قرار دهید تا کاملا گرم گردد.
  • خمیر های باز شده را یکی یکی روی تابه بدون روغن قرار دهید و اجازه دهید دو لایه نان کاملا از هم جدا گردد و پف کند.

۲٫ طرز تهیه پیراشکی گوشت

برای درست کردن پیراشکی گوشت دست شما در مزه دار کردن کاملا باز است. اما برای تهیه خمیر پیراشکی ساده خانگی با ما همراه باشید. با این دستور شما می توانید ۱۵ تا ۲۰ عدد پیراشکی لطیف و خوشمزه برای افطار تهیه کنید.

مواد لازم برای تهیه خمیر پیراشکی
زرده تخم مرغ ۲ عدد
شیر یا آب نیم گرم ¼ پیمانه
روغن مایع ¼ پیمانه
بکینگ پودر ¼ قاشق چایخوری
نمک ¼ قاشق چایخوری
آرد حدود یک و ¼ پیمانه

طرز تهیه خمیر پیراشکی

  • برای تهیه خمیر پیراشکی ابتدا زرده تخم مرغ ها را با چنگال به هم بزنید و شیر را به آرامی به آن اضافه کنید.
  • نمک، بکینگ پودر و روغن را به مواد اضافه کنید.
  • در این مرحله آرد الک شده را به آرامی به مخلوط اضافه کنید. سپس، خمیر را جمع کنید و درون کیسه فریزری قرار دهید و به مدت یک ساعت در یخچال استراحت دهید.
  • پس از یک ساعت، خمیر را روی سطح کار با وردنه باز کنید، کاتر بزنید و با یک تا دو قاشق غذا مایه گوشتی و در صورت تمایل پنیر پر کنید.
  • لبه های خمیر را به هم برسانید و با چنگال لبه ها را به طور کامل فیکس کنید.
  • پیراشکی ها را درون روغن غوطه ور و یا پس از چیدن در سینی درون فر گرم با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید. در صورتی که پیراشکی ها را درون فر می پزید، می توانید روی آن را با زرده تخم مرغ رومال کنید و کنجد بپاشید تا ظاهر طلایی و بهتری پیدا نمایند.

۳٫ طرز تهیه اشترودل

اشترودل نوعی غذای خمیری خوشمزه است که به اشکال مختلف پیچیده می گردد. مواد میانی اشترودل کاملا سلیقه ای است. شما می توانید از گوشت چرخ شده یا ریش ریش شده مزه دار همراه با فلفل دلمه ای، قارچ و جعفری ساطوری شده بهره ببرید و یا مرغ خرد شده یا ریش ریش شده را جایگزین گوشت قرمز کنید.

اگر از شب قبل مرغ اضافه آورده اید، این یک روش هوشمندانه برای تبدیل آن به غذایی جدید و هیجان انگیز است. در صورت تمایل می توانید از سوسیس و کالباس و اسفناج پنیری نیز در ساختار مواد میانی اشترودل بهره ببرید. اضافه کردن یا حذف کردن پنیر پیتزا هم کاملا به شما بستگی دارد. می تونم قسم بخورم که حذفش نمی کنید!

مواد لازم برای تهیه خمیر اشترودل طعم دار
مایه خمیر ۱ قاشق چایخوری
شکر ۱ قاشق چایخوری
آب نیم گرم ½ پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
روغن مایع ½ پیمانه
نمک ۱ قاشق چایخوری
سس گوجه فرنگی ۳ قاشق غذاخوری
پودر آویشن ۱ قاشق چایخوری
آرد به میزان لازم

طرز تهیه خمیر اشترودل

  • اولین گام برای درست کردن خمیر جادویی اشترودل مخلوط کردن شکر، مایه خمیر و آب نیم گرم است. پس همه این مواد را درون یک لیوان مخلوط کنید و به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه در جای نسبتا گرمی استراحت دهید.
  • در این فاصله تخم مرغ، روغن، سس گوجه فرنگی و ادویه ها را با یکدیگر مخلوط کنید. در صورت تمایل می توانید از کمی پودر سیر و زنجیل نیز در بافت این خمیر بهره ببرید.
  • زمانی که مایه خمیر آغاز به پف کردن کرد، مایه خمیر عمل آمده را به مواد بالا اضافه کنید.
  • در این مرحله باید آرد الک شده را به آرامی به مواد اضافه کنید تا خمیر منسجم و لطیفی حاصل گردد. در اضافه کردن آرد زیاده روی نکنید؛ چرا که موجب سنگین شدن خمیر خواهد شد.
  • وقت آن رسیده است که خمیر را کمی ورز دهید و به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت در جای گرم استراحت دهید. نباید فراموش کنید که روی خمیر را با سلفون و یا پارچه بپوشانید.
  • زمانی که حجم خمیر دو برابر شد، خمیر آماده باز کردن و پر شدن با مواد گوشتی دلخواه شماست.
  • برای پیچیدن خمیر به شکل گیس باف، خمیر را به شکل مستطیل باز کنید و مواد گوشتی را در وسط این مستطیل بریزید.
  • دو طرف خمیر را به طور مساوی برش های موازی بزنید و پس از بستن بالا و پایین خمیر، لبه ها را به صورت متناوب روی هم قرار دهید.

این هم یک غذای مناسب افطار دیگر که بسیار پرطرفدار خواهد بود!

حرف آخر

قسم به زمانی که عطر نان تازه در خانه بپیچد! در کنار یک غذای مناسب افطار نونی، سوپ ها نیز، جزء بهترین انتخاب ها برای باز کردن روزه محسوب می شوند.

لطفا اگر دستور های ارائه شده در این مطلب را تهیه کردید، تجربیات و سوالات خود را با ما و سایر همراهان پریها به اشتراک بگذارید. کارشناسان ما در اسرع وقت جوابگوی سوالات شما خواهند بود.

منبع: مجله انگیزه

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 442 views بار دسته بندی : آشپزی تاريخ : 10 جولای 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.