آتی کاوان پارس مقاله: طرز تهیه آش آبادانی اصل خوشمزه - آتی کاوان پارس

به گزارش آتی کاوان پارس، این آش از نظر ظاهر و مواد تشکیل دهنده تقریبا مشابه آش شله قلمکار است و آش های دیگر که غالبا به عنوان پیش غذا مصرف می شوند، خود به عنوان یک وعده غذایی کامل محسوب می گردد که معمولا به عنوان وعده صبحانه مورد استفاده قرار می گیرد. اگر این آش خوشمزه را در خانه تهیه نموده اید، دستور پخت خود را با ما به اشتراک بگذارید. نظرات و پیشنهادات خود را در سرانجامی این صفحه در قسمت ارسال نظر با ما در میان بگذارید.

خبرنگاران | سرویس آشپزی – آش آبادانی نوعی آش تهیه شده از حبوبات، سبزی و برنج است که اغلب به عنوان صبحانه زمستانی سرو می گردد. این آش از مغذی ترین و خوشمزه ترین آش های ایرانی است که با یک تکه نان، غذای کاملی محسوب می گردد. آش آبادان را با گوشت یا بدون گوشت و معمولا تند درست کرد. گوشت مناسب برای آش آبادانی گوشت دنده و سرسینه گوسفندی است که پس از پختن و کوبیدن ریش ریش می گردد و آش را به اصطلاح کش می آورد. گوشت گردن نیز با آن که این خاصیت را ندارد، گوشت لطیفی است و در اغلب آش ها مورد استفاده قرار می گیرد. گوشت را می توان از دستور آش آبادانی حذف کرد و به جای آن از آب قلم یا عصاره گوشت استفاده کرد. در ادامه با طرز تهیه این آش خوشمزه آشنا می شوید.

منبع مقاله: طرز تهیه آش آبادانی اصل خوشمزه

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 457 views بار دسته بندی : اخبار و رویدادها تاريخ : 21 اکتبر 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.