آتی کاوان پارس طرز تهیه کاسا رلینا - آتی کاوان پارس

به گزارش آتی کاوان پارس، یکی از لذت های اساسی سفر به کشورهای مختلف امتحان کردن غذاهای مختلف آن کشور است. اما به دلیل این که امکان سفر به همه کشورها وجود ندارد می توانیم بعضی از این غذاها را در منزل تهیه کنیم و با طعم و مزه آن و با سلیقه و فرهنگ غذایی آن کشورها آشنا شویم. کاسا رلینا غذای معروف کشور پرو است و به سلیقه غذایی ما ایرانی ها نزدیک است. در ادامه با طرز تهیه این غذای خوشمزه آشنا می شویم.

مواد لازم برای تهیه کاسا رلینا

یک چهارم پیمانه آب لیمو۵ عدد سیب زمینی پخته گردیده۱ قاشق چایی خوری نمکیک دوم قاشق چایی خوری فلفل۲ قاشق غذا خوری فلفل چیلی زرد۲ تکه سینه مرغ پخته گردیده۲ قاشق غذا خوری سس مایونزیک دوم پیمانه نخود فرنگی پخته گردیدهدو عدد هویج پوست کنده و پخته گردیده۲ عدد پیاز خرد گردیده۱ قاشق غذا خوری جعفری خرد گردیده تازهیک دوم پیمانه زیتون بدون هسته۲ عدد تخم مرغ کاملا پخته گردیده

طرز تهیه کاسا رلینا

سیب زمینی ها را بعد از پخته گردیده پوست بگیرید و آن ها را رنده کنید. در صورت تمایل می توانید به جای رنده کردن، به کمک پوره کن آن ها را پوره کنید تا کاملا نرم شوند. سیب زمینی،آبلیمو، نمک، فلفل و چیلی را درون کاسه ای بریزید و آن ها را خوب با هم مخلوط کنید.

سینه مرغ را درون کاسه ای مجزا بریزید و نخود فرنگی، پیاز، هویج و سس مایونز را به آن اضافه کنید و آن ها را با هم، هم بزنید.

نیمی از مخلوط سیب زمینی را کف یک ظرف پیرکس پهن کنید تا تمام سطح ظرفتان را بپوشاند. سپس ترکیب سینه مرغ با بقیه مواد را روی آن بریزید و پخش کنید. در نهایت روی مرغ ها را با باقی مانده سیب زمینی ها بپوشانید.

این غذا آماده است. بهتر است آن را قبل از سرو کردن به مدت یک ساعت درون یخچال قرار دهید تا طعم بهتری پیدا کند. هنگام سرو روی آن را با جعفری، زیتون و تخم مرغ تزیین کنید و آن را سرو کنید.

منبع: کتاب کاله

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 97 views بار دسته بندی : مقالات گردشگری تاريخ : 3 ژوئن 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.