آتی کاوان پارس کَسِرول سیب زمینی - آتی کاوان پارس

  • کمی روغن
  • ۳۵۰ گرم ماست یونانی (در سوپرمارکت ها موجود است)
  • یک پیمانه شیر یک درصد چربی
  • نصف پیمانه خامه ترش کم چرب
  • ۳ قاشق غذاخوری آرد کامل
  • ۹۰۰ گرم سیب زمینی ریز نموده و سرخ شده
  • یک پیمانه پنیر چدار رنده شده
  • نمک و فلفل سیاه
  • دو قاشق غذاخوری کره
  • یک عدد پیاز سفید درشت، ریز شده
  • ۴۵۰ گرم قارچ
  • ۳ حبه سیر درشت، رنده شده
  • دو قاشق غذاخوری خرده های نان باگت
  • ¼ قاشق چایخوری پودر جوز هندی
  • ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری جعفری خرد شده

طرز تهیه

۱- فر را با دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت گرم کنید. یک تابه مستطیلی پیرکس را با روغن چرب کنید و کنار بگذارید.

۲- در یک کاسه بزرگ، ماست، شیر، خامه ترش و آرد را با هم مخلوط کنید. سیب زمینی های ریز و سرخ شده، نصف پیمانه پنیر چدار، دو قاشق چایخوری نمک و نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه را به آن اضافه کنید. هم بزنید و کنار بگذارید.

۳- در یک تابه بزرگ، کره را آب کنید و پیازها را ۱۰ دقیقه داخل آن تفت دهید تا طلایی شوند. قارچ را اضافه کنید و هم بزنید. باید ده دقیقه دیگر بپزید تا آب قارچ ها گرفته گردد. سپس سیر رنده شده را اضافه کنید و هم بزنید. در آخر آنها به مخلوط سیب زمینی اضافه کنید.

۴- همه مواد را داخل تابه پیرکس بریزید، روی آن پنیر چدار به جای مانده، خرده های نان و جوز هندی را اضافه کنید. ظرف را به مدت ۴۵ دقیقه داخل فر بگذارید تا بپزد و روی آن طلایی گردد. با جعفری تزئین و سرو کنید.

منبع: فوت و فن / foodnetwork.com

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 380 views بار دسته بندی : آشپزی تاريخ : 9 آگوست 2022 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.