آتی کاوان پارس با طرز تهیه سس تاکو آشنا شویم - آتی کاوان پارس

به گزارش آتی کاوان پارس، سس فلفل قرمز یا سس فلفل به هر نوع سس تند که از فلفل قرمز و دیگر ترکیبات ساخته گردیده باشد، گفته می گردد. فلفل قرمز فواید بسیاری دارد که اغلب درمورد آن فکر نمی کنیم و فقط تند بودن این سس ها به ذهنمان می آید. از جمله این فواید می توان به مبارزه با سرطان اشاره نمود. در ادامه با طرز تهیه سه نوع سس تند آشنا خواهید شد.

مواد لازم برای تهیه سس تاکو

  • ۲۵۰ گرم سس کچاپ یا سس گوجه فرنگی
  • یک سوم پیمانه آب
  • یک چهارم قاشق چای خوری پودر چیلی
  • یک و نیم قاشق چای خوری زیره سبز
  • یک و نیم قاشق چای خوری پیاز ریز رنده گردیده یا پودر پیاز
  • نصف قاشق چای خوری پودر سیر
  • نصف قاشق چای خوری نمک
  • یک چهارم قاشق چای خوری فلفل پاپریکا
  • یک چهارم قاشق چای خوری شکر
  • یک چهارم قاشق چای خوری فلفل قرمز

طرز تهیه سس تاکو

برای تهیه این سس قابلمه کوچکی را روی حرارت قرار دهید سپس سس کچاپ، آب، زیره سبز، پودر چیلی، پودر سیر، پودر پیاز، نمک، شکر، فلفل قرمز و پاپریکا را درون آن بریزید و آن ها را با هم، هم بزنید.

نکته ای که باید به آن توجه داشته باشید این است که حرارت را کم نگه دارید و مواد را مدام به مدت ۲۰ دقیقه هم بزنید تا آب آن بجوشد.

ابتدا ضروری است این سس سرد گردد سپس آن را داخل یخچال قرار دهید.

منبع: کتاب کاله

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 505 views بار دسته بندی : آشپزی تاريخ : 3 ژوئن 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.