آتی کاوان پارس با طرز تهیه سس چیلی آشنا شوید - آتی کاوان پارس

به گزارش آتی کاوان پارس، عاشقان سس های تند حتما نام چیلی را شنیده اید ادویه ای مکزیکی حسابی خوراکی ها را تند و تیز میکند در ادامه با دستور تهیه سس چیلی آشنا خواهیم شد.

مواد لازم برای تهیه سس چیلی

  • ۴ حبه سیر
  • نصف قاشق مربا خوری فلفل
  • ۱ قاشق غذا خوری عسل
  • ۴ قاشق غذا خوری روغن زیتون
  • ۳ عدد چیلی تند
  • نصف قاشق مربا خوری ادویه تند کاری
  • یک عدد جوزهندی
  • ۲ عدد برگ بو
  • نصف قاشق غذا خوری آویشن
  • ۴ عدد پیاز

طرز تهیه سس چیلی

پیازها را رنده کنید سپس آن ها را در مخلوط کن بریزید و آویشن، برگ بو، سیر و فلفل قرمز را به آن اضافه کنید. جوز هندی را رنده کنید و به آن ادویه تند بزنید سپس آن را به بقیه مواد اضافه کنید. فلفل های چیلی را برای یک تا دو دقیقه روی حرارت کبابی کنید سپس قسمت های کبابی آن را جدا کنید و به همراه عسل به بقیه مواد در مخلوط کن اضافه کنید. حین ترکیب کردن آن ها روغن زیتون را هم اضافه کنید. این سس را می توانید به همراه انواع ساندویچ ها و پیتزاها سرو کنید.

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 305 views بار دسته بندی : آشپزی تاريخ : 3 ژوئن 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.