آتی کاوان پارس با طرز تهیه سوشی آشنا شوید - آتی کاوان پارس

به گزارش آتی کاوان پارس، سوشی یک غذای معروف، که زادگاه آن ژاپن است. در ژاپن برای تهیه سوشی از جلبک دریایی استفاده می‌کنند که شما می‌توانید به جای آن از برگ مو استفاده نمایید.

مواد لازم برای تهیه سوشی

  • برنج ۲/۳ لیوان
  • سرکه برنج ۳ قاشق
  • شکر ۳ قاشق
  • نمک ۱ قاشق چایخوری
  • جلبک نوری ۴ ورق
  • خیار بدون پوست ۱ عدد
  • آووکادو خرد شده ۱ عدد
  • گوشت ماهی  ۲۵۰ گرم

طرز تهیه سوشی

در ابتدا ۱٫۳ لیوان آب را بجوشانید و بعد از جوشیدن آب برنج را در داخل آن بریزید. زمانی که برنج  به اندازه کافی نرم شد، آن را آبکش کنید. حال در یک ظرف دیگر، شکر و نمک را باهم مخلوط نمایید و با برنج مخلوط کنید.

فر را با دمای ۱۵۰ درجه سلسیوس به قدر کافی گرم نگهدارید و سپس جلبک‌ها را بر روی سینی فر چیده و به مدت ۱ تا ۲ دقیقه در داخل فر بگذارید.

بعد از بیرون آوردن جلبک‌های گرم شد از فر یک لایه برنج بر روی برنج روی آنها پخش کنید و خیار پوست کنده را به صورت باریک به ۴ قسمت تقسیم نمایید و هر یک را روی یک طرف از  لایه جلبک پهن نمایید. همینطور آووکادو و ماهی قطعه‌قطعه شده را هم به همین ترتیب روی لایه های جلبک که لایه برنجی روی آن است، قرار بدهید. بعد از اینکه سطح جلبک به طور کامل از این مواد پر شده حالا نوبت به این شده است که جلبک را بچینانیم و به شکل رول دربیاوریم. ژاپنی‌ها این کار را توسط چوبهای بامبو انجام می‌دهند تا راحت‌تر این کار را انجام دهند. حال سوشی آماده است و می‌توانید آن را ببرید و میل بفرمایید. 

سوشی اصل ژاپنی در درون خود ماهی خام دارد که اگر باب میل شما نیست می‌توانید کمی اصول تهیه سوشی را برهم زنید و ماهی پخته درون آن قرار دهید و حتی به جای جلبک از برگ مو استفاده کنید.

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 358 views بار دسته بندی : آشپزی تاريخ : 4 ژوئن 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.