آتی کاوان پارس دانشمندان با باکترى هاى انسانی پنیر درست کردند - آتی کاوان پارس

به گزارش آتی کاوان پارس، دانشمندان گاهی دست به کارهای عجیبی می‌زنند که البته برای کشف حقایق و قوانین موجود در جهان است، تازگی ها دانشمندان با باکترى هاى انسانی پنیر درست کرده اند.

صنعت غذا سازى همیشه وسیع ترین طیف طرح ها و گونه ها را به خود اختصاص مى دهد. براى مثال در سال هاى اخیر تلاش هایى براى تهیه پنیر و دیگر فراورده هاى لبنى از حیوانات مختلف رواج یافت. همچنین برخی دست به کارتولید گوشت مصنوعی در آزمایشگاه شدند. حالا جالب است بدانید که Christina Agapakis از دانشمندان دانشکده علوم دوبلین و Sissel Tolaas متخصص بو، در یک اقدام جالب با نمونه بردارى از باکترى هاى موجود در زیر بغل، انگشتان پا و بینى افراد مختلف نوعى پنیر انسانى ساخته اند. هر کدام از پنیر ها با نمونه بردارى از باکترى هایى که بر روى پوست انسان هاى مختلف رشد مى کنند، تهیه مى شود. این فرایند شامل ترکیبى عجیب از آماده سازى مواد غذایى و روش هاى میکروبیولوژیکى است. شاید بتوان گفت که به نوعی، از این باکتریها به عنوان جایگزین مخمر پنیر استفاده می شود. به این معنى که باکترى ها قرار است در شرایطى ویژه و تقریبا استریل جهت تهیه پنیرى با امضاى هر فرد پرورش داده شوند.این پنیر که Selfmade نامگذاری شده، در واقع به صورت اختصاصی برای هر فرد تهیه می شود و می توان آن را تلفیقی از علم و هنر دانست. برای مثال پنیر آقای بن یا پنیر خانم کریستینا!این پنیرها به عنوان یکی از پروژه های نمایشگاه علمیGrow Your Own … Life After Nature دانشگاه دوبلین، قرار است تا اواخر ژانویه ۲۰۱۴ در گالری علوم این دانشگاه به نمایش گذارده شوند. اگر در خود اشتهاى خوردن این پنیر انسانى را مى بینید، خوب است بدانید که این پنیر فعلا تنها در سطح یک آزمایش میکروبیولوژیکى موفق است و هنوز براى مصرف وارد بازار نشده است.

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 108 views بار دسته بندی : علم و تکنولوژی تاريخ : 4 ژوئن 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.