آتی کاوان پارس دستور تهیه جوجه لاری متفاوت و خوشمزه - آتی کاوان پارس

به گزارش آتی کاوان پارس، در این مطلب قصد داریم به شما دستور تهیه جوجه لاری را آموزش بدیم.

جوجه لاری یک نوع متفاوت از کباب کردن گوشت جوجه است، در این مدل استخوان های مرغ را جدا نمی نمایند بلکه مرغ را با ماست مخلوط می نمایند و سپس آن را به سیخ می زنند، این نوع مدل کباب بسیار خوش مزه و عالی بوده و امیدواریم شما با خواندن این مقاله دستور تهیه جوجه لاری رو به طور کامل یاد بگیرید.

  • مرغ: یک عدد
  • ماست پر چرب: یک و نیم لیوان
  • تخم گشنیز: یک قاشق غذا خوری
  • فلفل سیاه یا قرمز: یک قاشق غذاخوری
  • نمک: یک قاشق غذا خوری
  • روغن مایع یا زیتون: نصف لیوان
  • زعفران آب زده: یک قاشق غذا خوری
  • پیاز: دو عدد
  • لیمو ترش تازه: دو عدد

دستور تهیه جوجه لاری

مرغ را به صورت کامل می شوریم و آن را پاک می کنیم و پوستش را جدا می کنیم، سپس مرغ را به صورت قطعه قطعه تقسیم می کنیم و آن را درون یک ظرف می گذاریم تا آب مرغ برود، سپس تکه های مرغ را در ظرف مناسبی مانند سطل می ریزیم و پیاز ها را به صورت خلالی برش می دهیم و در کنار لایه های مرغ می گذاریم. برای اینکه مزه مرغ بهتر گردد دو عدد لیمو ترش را می آوریم و هر دو را از وسط نصف می کنیم، سپس آب تکه های لیمو را با دست می گیریم و درون ظرفی که مرغ در آن قرار گرفته است می ریزیم، حالا نوبت به ماست می رسد، ماست پرچرب را می آوریم و درون ظرف مرغ می ریزیم و آن را به هم می زنیم تا به صورت کامل مرغ و مواد موجود در آن مخلوط شوند. تخم گشنیز ها را به صورت دستی خرد می کنیم و آن ها را همراه با نمک و فلفل سیاه یا قرمز به داخل ظرف مرغ می ریزیم، حالا نوبت به اضافه کردن روغن و زعفران آب زده می رسد، هر دو را داخل ظرف مرغ می ریزیم و دوباره به صورت کامل مخلوط می کنیم، سپس درپوش ظرف را می گذاریم و آن را به مدت زمان ۶ ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا مواد موجود به خوبی با مرغ ترکیب شوند و مزه مرغ را بهتر نمایند.

یک منقل می آوریم (زغالی توصیه می گردد) و آن را روشن می کنیم، سپس تکه های مرغ را یکی یکی به سیخ می زنیم (سعی کنید تیکه های که مثل هم هستند را بر روی یک سیخ بزنید تا مرغ به صورت یک دست برشته گردد) و بر روی منقل قرار می دهیم، برا اینکه دو طرف مرغ یک دست برشته گردد آن ها را بر روی منقل زیر و رو می کنیم

یک قابلمه می آوریم و درون آن نان می گذاریم، بعد از اینکه جوجه های هر سیخ آماده شدند آن ها را در قابلمه خالی می کنیم و همین کار را تا به خاتمه رسیدن سیخ ها انجام می دهیم تا جوجه کباب لاری ما سرد نگردد. کار درست کردن جوجه لاری به خاتمه رسید و می توانید آن را سرو کنید و از طعم عالی آن لذت ببرید.

می توانید در کنار سیخ های جوجه، فلفل، گرجه فرنگی و بادمجان را نیز به سیخ بزنید تا هم مزه کباب را خوشمزه تر نمایند و هم بتوانید با آن ها جوجه لاری خود را تزئین کنید. زعفران آب زده دارای عطر زیادی می باشد و به همین دلیل می تواند باعث تغییر طعم مرغ شما بگردد، اگر دوست ندارید طعم مرغ تغییر بکند می توانید به جای زعفران آب زده از رنگ غذا بهره ببرید. امیدوارم با استفاده از این مقاله بتوانید به راحتی دستور تهیه جوجه لاری را یاد بگیرید و هر وقت که خواستید آن را تهیه کنید.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 94 views بار دسته بندی : آشپزی تاريخ : 1 ژوئن 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.