آتی کاوان پارس دستور تهیه خورشت گوجه فرنگی - آتی کاوان پارس

به گزارش آتی کاوان پارس، ما در این مطلب روشی ساده برای تهیه خورشت گوجه فرنگی آموزش داده ایم تا شما عزیزان آن را در منزل تهیه کنید و از آن لذت ببرید.

به گزارش، خورشت گوجه فرنگی، از جمله خورشت هایی است که دستور پخت ساده وآسانی دارد و مواد مورد احتیاج برای تهیه آن همیشه در دسترس است. از خورشت گوجه فرنگی در تمام فصول سال می توان استفاده کرد. روش پخت این خورشت در شهر های مختلف ایران متفاوت است. ما در این مقاله روشی ساده برای تهیه خورشت گوجه فرنگی آموزش داده ایم تا شما عزیزان آن را در منزل تهیه کنید و از آن لذت ببرید پس در ادامه با ما همراه باشید.

گوجه فرنگی از سبزیجات پرخاصیتی است که سرشار از ویتامین C، A وفولیک اسید و کلسیم و فسفر است. گوجه فرنگی دارای خاصیت درمانی بسیاری است از این رو در بسیاری از ترکیبات غذایی مورد استفاده قرار می گیرد و به روش های مختلفی، به طور خام یا به عنوان یکی از مواد لازم در تهیه انواع غذا و سس ها استفاده می گردد.

مواد لازم خورشت گوجه فرنگی

  • گوشت گوسفند: ۴۰۰ گرم
  • گوجه: ۵ عدد
  • پیاز: ۱ عدد
  • سیر: ۵ حبه
  • رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
  • جعفری خرد شده: ۱ پیمانه
  • لیمو عمانی: ۲ عدد
  • نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
  • روغن: به میزان لازم

دستور پخت خورشت گوجه فرنگی

پیاز را نگینی خرد نموده و در روغن سرخ می کنیم و نیمی از آن را کنار می گذاریم.

سیر را روی پیاز رنده می کنیم و به هم می زنیم تا نسوزد.

گوشت را شسته و قطعه قطعه می کنیم و روی پیاز و سیر می ریزیم و تا زمانی که گوشت تغییر رنگ دهد تفت می دهیم. فلفل و زردچوبه را اضافه می کنیم و کمی به همراه گوشت تفت می دهیم. ۳ لیوان آب جوش روی آن می ریزیم و در قابلمه را می بندیم وصبر می کنیم تا به جوش بیاید. سپس حرارت را کم نموده و اجازه می دهیم تا گوشت پخته گردد.

گوجه ها را پس از شستن، خرد می کنیم و به همراه لیمو عمانی و پیازداغی که کنار گذاشته بودیم در ساعت آخر پخت گوشت، به آن اضافه می کنیم.

رب گوجه را در کمی روغن تفت می دهیم و با مقدار مورد احتیاج نمک به خورشت اضافه می کنیم تا خورشت رنگ بهتری بگیرد.

در آخر جعفری خرد شده را اضافه نموده و اجازه می دهیم خورشت جا بیفتد و آماده سرو گردد.

می توان بدون خرد کردن گوجه، آن را برای خورشت استفاده کرد.

می توان بدون رب گوجه فرنگی این خورشت را سرو کرد. رب گوجه رنگ بهتر وزیباتری به خورشت می دهد.

برای تزیین می توان از جعفری و گوجه فرنگی مینیاتوری استفاده کرد.

خورشت گوجه فرنگی را می توان در وعده ناهار و شام سرو کرد.

این مقدار ماده اولیه برای ۳ نفر مناسب می باشد.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 85 views بار دسته بندی : آشپزی تاريخ : 30 می 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.