به گزارش آتی کاوان پارس، در مطلب زیر به آموزش یک نوع سالاد رژیمی مخصوص گیاهخواران پرداخته ایم.
یک غذای خوشمزه و مناسب برای گیاهخواران با عطر زیره که به سادگی حاضر می گردد.
- نخود پخته ۴۰۰ گرم
- بادمجان ۱ عدد متوسط
- روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
- زردچوبه ۲ قاشق مرباخوری
- دانه زیره سبز ۱ قاشق مرباخوری
- برگ گشنیز تازه به میزان دلخواه برای سرو سالاد
طرز تهیه سالاد گرم بادمجان و نخود
- بادمجان را مکعبی خرد نموده و با کمی ادویه دلخواه روی سینی فر که کمی چرب شده گریل کنید تا بپزد.
- روغن را در یک تابه نچسب روی شعله متوسط گرم کنید. زردچوبه و زیره سبز را به آن اضافه کنید و به مدت ۲ دقیقه در روغن تفت دهید تا عطر آنها بلند گردد.
- اگر از کنسرو نخود استفاده نمی کنید ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم نخود را بپزید.
- نخود پخته یا کنسرو نخود را آبکش نموده و به مخلوط ادویه جات اضافه کنید و به مدت ۱ دقیقه یا تا زمانی که نخود ها کامل گرم شوند، تفت دهید.
- بادمجان گریل شده را به مخلوط داخل تابه اضافه کنید و نمک و فلفل را اضافه کنید.
- غذا را با برگ گشنیز تزیین و سرو نمایید.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان