آتی کاوان پارس دستور تهیه سالاد بادمجان و نخود - آتی کاوان پارس

به گزارش آتی کاوان پارس، در مطلب زیر به آموزش یک نوع سالاد رژیمی مخصوص گیاهخواران پرداخته ایم.

یک غذای خوشمزه و مناسب برای گیاهخواران با عطر زیره که به سادگی حاضر می گردد.

  • نخود پخته ۴۰۰ گرم
  • بادمجان ۱ عدد متوسط
  • روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
  • زردچوبه ۲ قاشق مرباخوری
  • دانه زیره سبز ۱ قاشق مرباخوری
  • برگ گشنیز تازه به میزان دلخواه برای سرو سالاد

طرز تهیه سالاد گرم بادمجان و نخود

  • بادمجان را مکعبی خرد نموده و با کمی ادویه دلخواه روی سینی فر که کمی چرب شده گریل کنید تا بپزد.
  • روغن را در یک تابه نچسب روی شعله متوسط گرم کنید. زردچوبه و زیره سبز را به آن اضافه کنید و به مدت ۲ دقیقه در روغن تفت دهید تا عطر آنها بلند گردد.
  • اگر از کنسرو نخود استفاده نمی کنید ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم نخود را بپزید.
  • نخود پخته یا کنسرو نخود را آبکش نموده و به مخلوط ادویه جات اضافه کنید و به مدت ۱ دقیقه یا تا زمانی که نخود ها کامل گرم شوند، تفت دهید.
  • بادمجان گریل شده را به مخلوط داخل تابه اضافه کنید و نمک و فلفل را اضافه کنید.
  • غذا را با برگ گشنیز تزیین و سرو نمایید.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 258 views بار دسته بندی : آشپزی تاريخ : 30 می 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.