آتی کاوان پارس دستور تهیه سالاد برنج هندی - آتی کاوان پارس

به گزارش آتی کاوان پارس، در این مطلب دستورالعمل تهیه سالاد برنج هندی را به شما عزیزان آموزش داده ایم.

به گزارش، سالاد هندی با کشمش و بادام، مناسب برای کسانی که مشتاق غذا های گیاهی و مقوی هستند. در ادامه با ما همراه باشید تا با دستورالعمل تهیه این سالاد گیاهی و مقوی آشنا شوید.

مواد لازم سالاد برنج هندی

  • برنج قهوه ای ۱۰۰ گرم
  • برگ گشنیز خردشده ۱ پیمانه
  • برنج سفید ۳/۴ پیمانه
  • کشمش ۱/۳ پیمانه
  • مغز بادام ۲/۳ پیمانه
  • ماست ۲/۳ پیمانه
  • ترشی لیمو (هندی) ۱/۲ قاشق غذاخوری

دستور تهیه سالاد برنج هندی

۱٫ ابتدا بادام را با مقداری روغن تفت دهید تا طلایی گردد.

۲٫ در این فاصله سس سالاد را درست کنید، برای درست کردن سس یک کاسه کوچک بردارید و ماست را به همراه ترشی لیمو و یک قاشق آب را با هم ترکیب کنید و هم بزنید.

۳٫ ظرف سالاد را آماده کنید و برنج پخته شده را به همراه بادام سرخ شده داخل ظرف بریزید و مخلوط کنید.

۴٫ کشمش و بادام را اضافه کنید و سس را روی سالاد بریزید و هم بزنید.

۵٫ سالاد را میتوانید با مقداری کشمش و گشنیز تزیین نموده و سرو کنید.

۶٫ این سالاد را میتوانید به عنوان ناهار، پیش غذا یا شام میل کنید.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 306 views بار دسته بندی : آشپزی تاريخ : 30 می 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.