آتی کاوان پارس دستور تهیه کدوحلوایی با سس بشامل - آتی کاوان پارس

به گزارش آتی کاوان پارس، در این مطلب طرز تهیه کدوحلوایی با سس مخصوص را به شما عزیزان آموزش داده ایم.

کدوحلوایی با سس بشامل یکی از دسر های پرطرفدار در دنیاست که امروز تصمیم داریم روش پخت آن را به شما آموزش دهیم. برای آشنایی با مواد اولیه و شیوه پخت، با ما همراه باشید.

مواد اولیه کدوحلوایی

  • کدو حلوایی: یک کیلو
  • شکر: نصف پیمانه
  • کشمش پلویی: دو قاشق غذاخوری
  • پودر نارگیل: دو قاشق غذاخوری
  • گردوی خرد شده: دو قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ زده شده: یک عدد
  • مواد لازم برای سس بشامل:
  • روغن: دو قاشق غذاخوری
  • آرد: دو قاشق غذاخوری
  • شیر: دو پیمانه
  • شکر: دو قاشق غذاخوری
  • وانیل: نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه کدوحلوایی

ابتدا به سراغ تهیه سس می رویم. ظرفی را روی حرارت قرار داده و روغن را داخل آن می ریزیم. وقتی روغن داغ شد، آرد را به آن اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا طلایی رنگ گردد. شکر و شیر را کم کم به آرد اضافه نموده و هم می زنیم تا سس به غلظت مناسب رسیده و یکدست گردد. در سرانجام، وانیل را نیز اضافه می کنیم.

کدوحلوایی را پوست گرفته و قطعه قطعه خرد می کنیم. آن ها را در ظرفی ریخته و لابه لای تکه های کدوحلوایی، شکر می پاشیم. ظرف حاوی کدو های شکرپاشی شده را به مدت دو ساعت در کناری قرار می دهیم.

پس از گذشت این زمان، ظرف حاوی کدوحلوایی ها را روی حرارت قرار می دهیم. کدو ها را هم می زنیم تا له شوند.

ظرف را از روی حرارت برداشته و کناری قرار می دهیم. در صورت تمایل، کدو ها را از یک صافی عبور می دهیم و در غیر این صورت به همان شکلی که هستند، کشمش، پودر نارگیل و گردوی خرد شده را اضافه نموده و هم می زنیم تا یکدست شوند.

نیمی از سس آماده شده را به مخلوط فوق اضافه نموده و آن را هم می زنیم.

مواد را در یک قالب چرب شده ریخته و آن را کاملا صاف می کنیم.

بقیه سس را روی مواد می ریزیم و در سرانجام، تخم مرغ زده شده را روی سس می ریزیم تا جایی که کاملا روی سس را بپوشاند.قالب را داخل فر به مدت ۴۵ دقیقه قرار می دهیم.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 310 views بار دسته بندی : آشپزی تاريخ : 29 می 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.