آتی کاوان پارس دستور پخت کاپ کیک خرما - آتی کاوان پارس

به گزارش آتی کاوان پارس، کاپ کیک ها بهترین گزینه برای داشتن یک عصرانه عالی و خوشمزه هستند. کاپ کیک خرما یک کاپ کیک مقوی است که در آن به جای شکر از خرما استفاده می گردد و شیرینی آن از این طریق تامین می گردد. تهیه این کیک خوشمزه را به شما پیشنهاد می کنیم.

مواد لازم برای تهیه کاپ کیک خرما

  • ۴۰۰ گرم خرما بدون هسته
  • سه چهارم لیوان آب
  • ۲ قاشق غذا خوری قهوه فوری
  • ۱ قاشق چایی خوری جوش شیرین
  • ۲ قاشق چایی خوری بکینگ پودر
  • ۷۵ گرم کره
  • یک و یک چهارم پیمانه آرد
  • ۱ قاشق چایی خوری وانیل
  • ۲ عدد تخم مرغ

مراحل تهیه کاپ کیک خرما

برای تهیه این کاپ کیک ضروری است خرما، قهوه فوری و آب را با هم مخلوط کنید و آن ها راروی حرارت ملایم قرار دهید. اگر خرماهایی که انتخاب نموده اید سفت هستند کمی آب بیشتری به آن ها اضافه کنید و حرارت را کاهش دهید تا خرماها کاملا نرم شوند.

ترکیبی که روی حرارت گذاشته بودید را به یک کاسه منتقل کنید سپس کره و جوش شیرین را به آن ها اضافه کنید و آن ها را با لیسک با هم، هم بزنید. بعد از چند دقیقه که خرماها کمی خنک شدند تخم مرغ ها را دانه دانه به آن اضافه کنید و مواد را هم بزنید.

آرد و بیکینگ پودر را با هم ترکیب کنید سپس آن ها را به بقیه مواد اضافه کنید. موادتان را با همزن هم بزنید تا کاملا یک دست گردد.

قالب هایتان را کمی چرب کنید یا کف آن را با آرد بپوشانید سپس مواد را داخل قالب ها بریزید و قالب را به مدت نیم ساعت داخل فری با درجه حرارت ۱۶۰ قرار دهید. بهتر است قالب را در طبقه وسط بگذارید. با یک خلال چوبی میزان پخت کیکتان را بسنجید و هر وقت هیچ ماده ای به خلال نچسبید کیکتان را از فر خارج کنید.

کاپ کیک ها را از قالب خارج کنید و اجازه دهید کمی خنک شوند سپس روی آن ها را با ترافل و سس شکلات تزیین کنید و از طعم آن لذت ببرید.

منبع: کتاب کاله

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 103 views بار دسته بندی : آشپزی تاريخ : 3 ژوئن 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.