آتی کاوان پارس دلمه برگ مو و چالش پیچیدن آن - آتی کاوان پارس

به گزارش آتی کاوان پارس، یکی از چالش‌های هر کسی که می‌خواهد دلمه درست کند، پیچیدن دلمه می‌باشد که در حال پخته شدن باز نشود، با ما همراه باشید تا با طرز تهیه دلمه برگ مو آشنا شوید.

مواد لازم برای تهیه دلمه برگ مو

  • سبزی مخصوص دلمه که می‌تواند مخلوطی از نعنا، مرزه، ترخون، پیازچه، شوید و جعفری باشد به اندازه ۲۰۰ گرم
  • ۲ لیوان برنج
  • ۲ لیوان ماست
  • ۱۰۰ گرم لپه باقلا
  • برگ انگور به مقدار لازم
  • ۲۰۰ گرم گوشت چرخ شده
  • ۱ عدد پیاز
  • ادویه ها: روغن، نمک و فلفل

برنج را به مدت نیم ساعت درون آب خیس نمایید. پس از گذشت این زمان، برنج را با چند لیوان آب و کمی نمک بپزید و پس از نرم شدن آبکش نمایید.

پیاز را ریزریز نموده و با نمک و فلفل در روغن تفت بدهید و سپس به آن گوشت چرخ کرده اضافه کنید و مجدد تفت بدهید تا رنگ گوشت ها تغییر نماید.

لپه باقلا را کمی پخته تا به صورت نیم پز درآید، سپس آن را با سبزی چرخ یا خرد کنید. تمامی موادی که تا به حال گفته شده را بعد از سرد شدن با هم مخلوط کنید. می‌توانید بجای لپه باقلا از لپه قیمه‌ای نیز استفاده کنید اما از شب قبل آن را خیس کنید و همچنین اگر سبزی تازه ندارید می‌توانید از سبزیجات خشک شده نیز استفاده نمایید.

حال به مرحله پیچیدن که چالش اصلی تهیه این دلمه است می‌رسیم. برگ مو را به پشت کف دست خود قرار دهید و درون هر برگ مو  یک قاشق یا بیشتر از مخلوط مواد بریزید و آرام بپیچید تا مواد خوب مخفی بشوند ، تمام دلمه ها را به همین صورت اماده کنید.

کف قابلمه‌ای مناسب را کمی چرب نمایید و برگ موها را کف قابلمه به آرامی قرار بدهید ، کاسه یا بشقاب کوچکی را روی دلمه ها قرار دهید تا در زمان پخت برگ ها از هم باز نشوند. پس از چیدن دلمه ها حدود ۲ لیوان آب همراه با چند قاشق روغن بریزید و حرارت را زیاد کرده تا دلمه بپزد.

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 160 views بار دسته بندی : آشپزی تاريخ : 4 ژوئن 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.