آتی کاوان پارس دوغ گردی : دوغ دلال می ماس - آتی کاوان پارس

به گزارش آتی کاوان پارس، گرمای تابستان و ذائقه ایرانی و شاید کمی هم کوشش برای حذف نوشابه گازدار از سبد مصرف غذایی (با هدف تغذیه سالم) ما را به سمت دوغ گردی برد ! در واقع دوغ گردی، تحلیل و مروری است خودمانی میان برندهای دوغ در بازار ایران ! اما این بار نوبت به می ماس رسیده است تا در دوغ گردی ما آن را آنالیز کنیم.

پیشینه دوغ می ماس

شرکت می ماس از قدیمی های بازار لبنیات در ایران است. هر چند امروز می ماس با ارائه نوشیدنی های دیگر که بر پایه لبنیات نیست و حتی برخی دسرها و … دیگر تنها یک شرکت لبنی محسوب نمی گردد، اما در ابتدا ماهیت فعالیتش محصولات لبنی و خصوصاً شیر و ماست بود.

متولدین دهه ۶۰ قاعدتاً باید شیرهای پاکتی می ماس را که در آن موقع به شیر سه گوش شناخت می شد و در زمان خودش محصولی تقریباً لوکس به حساب می آمد، به یاد بیاورند. طی سالهای گذشته می ماس، طیف جدیدی از فراوریات را به سبد محصولاتش اضافه نموده است، نوشیدنی های جدید از جمله دوغ، طی سالهای گذشته با برند می ماس وارد بازار گردیده است. می ماس هر چند برند قدیمی است ولی در بازار دوغ باید آن را جزو تازه واردها بدانیم.

دوغ دلال می ماس

همین ابتدا باید ببینیم دلال چیست ! سبزی دلال، یک چاشنی محلی است که مختص خطه شمالی کشور است. در گیلان و مازندران، دلال چاشنی است که سالهاست آن را همراه با لبنیات می خورند. این سبزی محلی، (به صورت دِلار نیز خوانده می گردد) که قدیمی ها آن را با سنگ روی تخته (تخته نمک سو)می ساییدند، این روزها با میکسر مخلوط می گردد؛ اما نوآوری می ماس در فراوری دوغ دلال جای تحسین دارد. آن طور که ما آنالیز کردیم، هر چند ماست دلال توسط چند برند در بازار موجود است، اما دوغ دلال فعلاً مختص می ماس است.

طعم دوغ دلال می ماس، با دوغ های دیگری که نوشیدید، کاملاً متفاوت است. دوغ هایی با طعم نعناع و … را احتمالاً نوش جان نموده اید، اما طعم دلال چیز دیگری است و با چاشنی های دیگری که همراه دوغ خورده اید، فرق دارد.

به نظر، میزان نمک موجود در دوغ می ماس، قدری بالاست و همین عامل باعث گردیده است تا با وجود طعم خوبش گزینه چندان خوبی برای برطرف عطش در گرمای تابستان نباشد. غیر از طعمش که متفاوت است، بسته بندی اش هم متفاوت است، برخلاف عمدۀ دوغهای موجود در بازار، بسته بندی اش ۱ لیتری است و قالب ظرف PET آن با بقیه نوشیدنی های بازار متفاوت است.

ارزش غذایی دوغ دلال می ماس در هر ۱۰۰ گرم

  • انرژی: ۳۲ کیلو کالری
  • پروتئین: ۴/۱ گرم
  • چربی: ۲/۲ گرم
  • کلسیم: ۵۴ میلی گرم
  • لاکتوز: ۶۷/۱ گرم
  • سدیم: ۲۹۳ میلی گرم

مقایسۀ این دوغ با برخی از دوغ های دیگر موجود در بازار نشان می دهد که قدری در میزان چربی و انرژی بالاتر از برندهای دیگر است، هر چند این تفاوت چندان محسوس نیست، اما اگر خیلی بر روی رژیم و لاغری حساسیت دارید، می توانید این دوغ را کمتر مصرف کنید. اما توصیۀ ما به شما این است که با توجه به طعم متفاوتش دست کم یک بار این دوغ را تست کنید، شاید دوغ دلال می ماس، یک پای ثابت سفره ایرانی شما شد.

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 102 views بار دسته بندی : آشپزی تاريخ : 1 ژوئن 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.