آتی کاوان پارس روش تهیه پوره سیب زمینی خامه ای - آتی کاوان پارس

به گزارش آتی کاوان پارس، پوره سیب زمینی به خاطر بافت نرم، طعم لذیذ و در عین طرز تهیه آسونی که داره خیلی محبوبه و میتونه تکمیل کننده خیلی از غذاهای گوشتی و مرغی ما به عنوان منبع کربوهیدرات و انرژی دهنده باشه. در این مطلب طرز تهیه یه پوره سیب زمینی لطیف و کرمی رو براتون میذارم که به خاطر داشتن خامه تو مواد اولیه اش خیلی خیلی لذیذ و خوشمزه است پیشنهاد میکنم حتما همراه استیک مرغ یا گوشت امتحانش کنین که حرف نداره …

مواد لازم برای تهیه پوره سیب زمینی خامه ای

  • ۱ کیلو گرم سیب زمینی
  • ۱/۴ پیمانه کره
  • ۱/۲ پیمانه خامه صبحانه
  • ۱/۴ پیمانه شیر
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

مراحل تهیه پوره سیب زمینی خامه ای

برای تهیه پوره سیب زمینی ابتدا سیب زمینی هارو پوست بکنین و از وسط هم نصف کنین تا سریع تر بپزن.

حالا داخل یه قابلمه به مقدار کافی آب بریزین و سیب زمینی هارو داخلش بریزین و برای مدت تقریبا ۲۰ دقیقه سیب زمینی هارو بپزین تا نرم بشن و بپزن.

بعد سیب زمینی های پخته رو داخل آبکش بریزین تا آبشون کاملا بره.

حالا سیب زمینی هارو همون طور که داغ هستن داخل یه کاسه بریزین و کره های تکه گردیده رو هم اضافه کنین و با یه پوره کن دستی یا گوشتکوب سیب زمینی هارو پوره کنین تا نرم و یکنواخت بشن و کره هم آب بشه و به خوردشون بره.

حالا نوبت اضافه کردن خامه است بعد اضافه کردن خامه باز به پوره کردن و کوبیدن ادامه بدین تا پوره لطیف و یکنواخت بشه. نمک و فلفل هم در این مرحله اضافه کنین.

در نهایت کم کم شیر رو اضافه نموده و بکوبین تا به غلظت مورد علاقه تون برسین.

حالا پوره خوشمزه شما حاضره.

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 375 views بار دسته بندی : آشپزی تاريخ : 3 ژوئن 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.