آتی کاوان پارس طرز تهیه آبگوشت - آتی کاوان پارس

به گزارش آتی کاوان پارس، آبگوشت غذای ایرانی، سنتی و مورد علاقه بسیاری از مردم می باشد. ممکن نیست شما در ایران زندگی کنید و در آشپزی از آبگوشت به عنوان یک وعده غذایی استفاده ننموده باشید. برای این ساعت از وبسایت آشپزی ما برای شما دستور تهیه آبگوشت را آماده نموده ایم تا شما نیز همانند یک ایرانی اصیل بتوانید از این غذا لذت ببرید. آبگوشت غذایی دیرپز می باشد پس برای افرادی که حوصله دست بردن به گاز و پخت و پز را ندارند این غذا مناسب نیست. اما جدای از پختن زمان بر آن، آماده سازی مواد اولیه بسیار آسان بوده و شما میتوانید در کمتر از ۴۵ دقیقه تمامی مواد مورد احتیاج برای تهیه این غذای ایرانی و اصیل را فراهم سازید.البته اگر با بزرگتر هایتان همنشینی داشته باشید احتمالا خواهید دانست که استفاده از عصاره مرغ در آبگوشت امری مرسوم نیست اما وب سایت اشپزی استفاده از عصاره مرغ را به دلیل طعم بی نظیر آن در کنار گوشت گوسفند و ادویه هایی همچون فلفل به شما پیشنهاد میدهد. امیدواریم از این آبگوشت نهایت لذت را ببرید.

مواد اولیه آبگوشت

  • زمان آماده سازی: ۴۵ دقیقه
  • زمان پختن: ۱۲۰ دقیقه
  • ملیت: غذای ایرانی
  • مناسب برای ۴ نفر
  • ۵ لیتر: آب
  • ۵۰۰ گرم: گوشت گوسفندی
  • ۴ عدد: لیمو عمانی
  • ۲ قاشق غذاخوری: رب گوجه
  • ۲ عدد: سیب زمینی
  • ۱ پیمانه: نخود
  • ۱ پیمانه: لوبیا
  • به میزان لازم: نمک، فلفل
  • به میزان لازم: ادویه
  • ۲ عدد: پیاز
  • ۱ بسته: عصاره مرغ

طرز تهیه آبگوشت

  1. نخود و لوبیا را یک شب قبل بگذارید خیس بخورد. آب را به جوش آورده و گوشت گوسفندی ترجیحا استخوان دار را خرد نموده و همراه نخود لوبیا و پیاز بگذارید بپزد.
  2. بعد از نیم ساعت لیمو عمانی و زرد چوبه، نمک، فلفل، ادویه، رب را اضافه نموده و بگذارید بپزد.
  3. سیب زمینی های پوست کنده را درشت خرد کنید و به مواد اضافه کنید تا بپزد. بعد از جا افتادن آبگوشت استخوان های گوشت را درآورید و آبش را جدا سرو نموده و تمام مواد آبگوشت را با هم بکوبید و سرو نمایید.

خواص ابگوشت

سیب زمینی به علت دارا بودن فیبر غذایی مناسب , در تنظیم عمل کرد دستگاه گوارش وجلوگیری از یبوست مفید است.سیب زمینی بدلیل داشتن مقدر ویتامین C ضد بیماری اسکوربیت است. نخود دارای املاح، ویتامین و پروتئین های متعددی از جمله نشاسته، کلسیم، فسفر، آهن، سدیم، پتاسیم، روغن گیاهی، مس و ویتامین هایی مانند ویتامین A، B1, B2 است.و گوشت سرشار از پروتئن است. گوشت یکى از منابع غنى ویتامین هاى گروه B به خصوص تیامین، ریبوفلاوین، نیاسین و ویتامین B12 است.

گوشت و سیب زمینی و لوبیا هر دو گرم و تر و نخود گرم و خشک می باشد.

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 321 views بار دسته بندی : آشپزی تاريخ : 2 ژوئن 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.