آتی کاوان پارس طرز تهیه آش آبادانی - آتی کاوان پارس

به گزارش آتی کاوان پارس، آش آبادانی دارای مقدار زیادی گوشت و حبوبات است و یک غذای مقوی و مفید برای شما خواهد بود. به کمک این غذا می توانید میزان زیادی از آهن و ویتامین های مورد نیاز بدنتان را تامین کنید. این آش مانند اکثر غذاهای جنوبی مزه ای تند دارد و اکثر مواقع از آن برای صبحانه استفاده می کنند.

مواد لازم برای تهیه آش آبادانی

  • ۷۵ گرم نخود
  • ۷۵ گرم لوبیا سفید
  • ۲۵۰ گرم گوشت گوساله
  • ۲ عدد پیاز نگینی خرد شده
  • یک دوم قاشق چایی خوری زردچوبه پودر شده
  • روغن مایع مخصوص سرخ کردن به میزان لازم
  • ۳۰۰ گرم برنج
  • ۱۵۰ گرم عدس پاک و ریز خرد شده
  • ۵۰۰ گرم تره
  • نمک و دانه فلفل سیاه کوبیده شده به میزان لازم
  • فلفل قرمز پودرشده یک دوم قاشق چایی خوری
  • ۲۰ گرم نعناع خشک پودر شده
  • ۵۰ گرم گوشت چرخ کرده گوساله
  • کشک مقداری برای تزیین

طرز تهیه آش آبادانی

نخود را درون آب قرار دهید و چندین بار آب آن را عوض کنید تا نفخ آن گرفته شود. سپس آن را درون قابلمه ای حاوی آب بریزید. ۴ ساعت آن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا بپزد. بعد از یک ساعت که از پخت نخود گذشت، لوبیا سفید، گوشت و یک عدد از پیازها را به آن اضافه کنید. زردچوبه را در تابه ای دیگر با کمی روغن تفت دهید سپس به آن ها اضافه کنید.

در یک ساعت آخر پخت حبوبات و گوشت، آب روی برنج و عدس خیس شده را خالی کنید و آن را به قابلمه اضافه کنید. اجازه دهید موادتان خوب پخته شود سپس تره، نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز را به آن اضافه کنید. در تمام این مدت لازم است آشتان را مدام هم بزنید تا ته نگیرد.

درون تابه ای جداگانه کمی روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن درون آن داغ شود. سپس نعناع را به آن اضافه کنید و بعد از یک تفت کوچک آن را از روی حرارت بردارید.

باقی پیاز را در یک تابه دیگر با روغن تفت دهید و اجازه دهید پیازها کاملا نرم و طلایی شوند. سپس گوشت چرخ کرده را به آن ها اضافه کنید و آن ها را خوب با هم تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند و آب گوشت کاملا کشیده شود. در نهایت کمی نمک و فلفل سیاه به آن اضافه کنید و آن را از روز حرارت بردارید.

بعد از اینکه آشتان پخت گوشت را از درون قابلمه خارج کنید آن را ریش ریش کنید و دوباره به قابلمه برگردانید و مواد را با هم، هم بزنید. آش را درون ظرف مورد نظرتان بریزید و روی آن را با کشک، نعناع و گوشت چرخ کرده تزیین کنید سپس آن را سرو کنید.

منبع: کتاب کاله

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 330 views بار دسته بندی : آشپزی تاريخ : 3 ژوئن 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.