آتی کاوان پارس طرز تهیه آش قلیه گیلانی - آتی کاوان پارس

به گزارش آتی کاوان پارس، وقتی هوا خنک می گردد، یکی از بزرگ ترین لذت ها خوردن یک کاسه آش داغ و خوشمزه است. تا به حال طرز تهیه انواع آش ها را به شما آموزش دادیم. با طرز تهیه آش قلیه گیلانی با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه آش قلیه گیلانی

  • ۱ پیمانه لوبیا
  • ۱ پیمانه نخود
  • ۱ عدد پیاز متوسط
  • ۱ پیمانه کشمش
  • ۴۰۰ گرم گوشت چرخ نموده
  • ۱۰۰ گرم قیسی
  • ۱ عدد چغندر
  • ۳ عدد هویج
  • ۷۰۰ گرم سبزی آش شامل اسفناج، تره، جعفری و گشنیز
  • نصف پیمانه آرد برنج
  • نصف فنجان شکر
  • ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری آرد
  • ۱ لیوان آبغوره
  • ۵ قاشق غذاخوری نعناع داغ
  • نمک، فلفل و روغن به میزان لازم

طرز تهیه آش قلیه گیلانی

نخود و لوبیا را از شب قبل خیس کنید. سپس یک قابلمه بزرگ برداشته، داخل آن مقداری آب بریزید و نخود و لوبیاها را بپزید.

داخل یک کاسه آرد برنج را با مقداری آب مخلوط کنید تا کاملا حل گردد. سپس هویج و چغندر را به صورت نگینی خرد نموده و همه مواد را به قابلمه آش اضافه کنید و صبر کنید تا با حرارت ملایم بپزند.

یک تابه برداشته و مقداری روغن داخل آن بریزید. گوشت را به قلقلی های کوچک تقسیم کنید و با پیاز رنده گردیده و کمی آرد تفت دهید. قیسی و کشمش هم تفت دهید و به همراه گوشت به آش اضافه کنید.

سبزی ها را پس از پاک کردن و شستن، خرد کنید و به آش اضافه کنید. برای چاشنی کمی شکر و آبغوره و نمک به آش اضافه کنید. صبر کنید تا آش جا بیفتد و مزه ها به خورد هم بروند.

زمان حدودی برای پختن آش حدود یک و نیم تا دو ساعت است.

آش را در ظرف مناسبی ریخته و روی آن را با پیاز داغ و نعناع داغ و مقداری سیر داغ تزیین نموده و نوش جان کنید.

منبع: کتاب کاله

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 290 views بار دسته بندی : آشپزی تاريخ : 3 ژوئن 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.