آتی کاوان پارس طرز تهیه اسپاگتی بلونزه - آتی کاوان پارس

به گزارش آتی کاوان پارس، غذاهای ایتالیایی هواداران زیادی دارند و حتی می توانند در میان دوست داران غذاهای سنتی ایرانی هم جای خود را باز نمایند. در ادامه این مطلب، طرز تهیه یک اسپاگتی محبوب را به روش ایتالیایی به شما آموزش می دهیم. اسپاگتی بلونزه با عطر سیر و پارمسان، می تواند گزینه خوبی برای رنگین کردن سفره مهمانی تان باشد.

مواد لازم اسپاگتی بلونزه

  • اسپاگتی ۴۰۰ گرم
  • ۲ پودر پنیر پارمسان ۵۰ گرم
  • ۳ روغن زیتون به مقدار لازم
  • ۴ پیاز نگینی خرد شده ۱ عدد بزرگ
  • ۵ گوشت چرخ نموده مخلوط گوسفند و گوساله ۳۰۰ گرم
  • ۶ رب گوجه فرنگی ۱ قاشق سوپ خوری
  • ۷ سیر له شده ۳-۴ حبه
  • ۸ کرفس نگینی خرد شده ۱ ساقه
  • ۹ هویج نگینی خرد شده ۱ عدد
  • ۱۰ گوجه فرنگی پوره شده ۵ عدد
  • ۱۱ عصاره گوشت ۵۰۰ میلی لیتر
  • ۱۲ نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
  • ۱۳ برگ بو ۱ عدد

طرز تهیه اسپاگتی بلونزه

دو سوم یک قابلمه بزرگ را از آب پر کنید و در آن نمک و یک قاشق روغن زیتون بریزی و منتظر بمانید تو آب به جوش بیاید.

اسپاگتی را در آب جوش بریزید و وقتی رشته های آن کمی نرم شد، آب کشی کنید.

برای تهیه سس بلونزه، در تابه ای حاوی روغن زیتون مخصوص سرخ کردن، پیاز را تفت دهید تا نرم و شفاف گردد. برای تهیه اسپاگتی بلونزه نیازی به پیاز داغ ندارید، پس قبل از طلایی شدن، گوشت چرخ نموده را به پیاز اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا آب گوشت کشیده گردد.

رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و تفت دهید تا خوش رنگ گردد. سیر، کرفس و هویج را اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید.

پوره گوجه فرنگی را به مواد اضافه کنید و بگذارید چند جوش بزند تا خوش رنگ گردد. سپس عصاره گوشت و برگ بو را اضافه کنید و صبر کنید تا سس به آرامی بجوشد و جا بیفتد.

در آخر سس را با مقداری نمک و فلفل سیاه و نیمی از پودر پنیر پارمسان مزه دار کنید.

اسپاگتی را در ظرف سرو بکشید. سس بلونزه ای که تهیه نموده اید را روی آن بریزد و باقیمانده پودر پارمسان را روی آن بپاشید. اسپاگتی بلونزه شما آماده است.

منبع: کتاب کاله

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 249 views بار دسته بندی : آشپزی تاريخ : 30 می 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.