آتی کاوان پارس طرز تهیه املت سوسیس و گوجه فرنگی - آتی کاوان پارس

به گزارش آتی کاوان پارس، در این مطلب طرز تهیه یه املت سوسیس فوق العاده لذیذ و خوشمزه رو براتون میذارم که برای یه صبحانه کامل حرف نداره. این املت حتی میتونه یه ناهار یا شام محشر برای وقت هایی که زمان کافی برای آشپزی ندارین هم به حساب بیاد. برای تهیه این املت از هر نوع سوسیسی که دوست دارین میتونین استفاده کنین، من از سوسیس سوجوک استفاده کردم که یه سوسیس ترکی هستش و معمولا برای املت از اون استفاده میکنن و طعم و عطرش این املت رو خیلی خوشمزه تر میکنه…

مواد لازم برای تهیه املت سوسیس و گوجه فرنگی

  • ۴ عدد تخم مرغ
  • ۲ پیمانه گوجه گیلاسی
  • ۱۲ حلقه سوسیس سوجوک
  • ۳۰ گرم کره
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

مراحل تهیه املت سوسیس و گوجه فرنگی

این املت خیلی راحت و بدون دردسر حاضره فقط کافیه کره رو داخل یه ماهیتابه روی حرارت متوسط بذارین و وقتی کره آب شد سوسیس رو بهش اضافه کنین.

بلافاصله گوجه گیلاسی هایی که نصف کردین رو هم اضافه کنین و کمی نمک روشون بپاشین.

بعد سوسیس هارو زیرو رو کنین تا هر دو طرفشون کمی سرخ بشه و اجازه بدین تا گوجه ها هم نرم بشن.

حالا حرارت رو ملایم کنین سوسیس هارو از ماهیتابه دربیارین و بین گوجه ها برای تخم مرغ ها جای خالی باز کنین.

تخم مرغ هارو دونه دونه داخل ماهیتابه بشکونین و کمی نمک بهشون بزنین.

حالا سوسیس های سرخ گردیده رو هم اضافه کنین و فلفل هم بپاشین و اجازه بدین تا تخم مرغ ها با حرارت ملایم خودشون رو بگیرن در ماهیتابه رو نبندین.

املت لذیذ شما به همین راحتی حاضره … نوش جان

منبع: مجله الکترونیک دونفره

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 110 views بار دسته بندی : آشپزی تاريخ : 30 می 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.