آتی کاوان پارس طرز تهیه املت کاهو فرانسوی با پنیر بز - آتی کاوان پارس

به گزارش آتی کاوان پارس، با طرز تهیه یک املت متفاوت و مقوی موافقید؟ کاهو، پنیر بز و تخم مرغ سرشار از ویتامین و مواد معدنی هستند. ترکیب این سه نوع با هم املت فوق العاده ای می گردد. با طرز تهیه املت کاهو فرانسوی با پنیر بز با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه املت کاهو فرانسوی با پنیر بز

  • ۴۰ گرم کاهو فرانسوی
  • نصف پیاز کوچک (خرد نموده)
  • ۱ حبه سیر کوچک
  • ۳ عدد تخم مرغ
  • روغن زیتون به میزان لازم
  • پنیر کممبر با شیر بز (یا پنیر انتخابی شما)

طرز تهیه املت کاهو فرانسوی با پنیر بز

ابتدا کاهو را خوب با آب بشویید و کنار بگذارید تا خشک گردد. پیاز را به صورت خلالی خرد کنید. سیر را هم ریز خرد کنید.

داخل یک کاسه تخم مرغ ها را بشکنید سپس مقداری نمک اضافه کنید و از طریق یک چنگال خوب هم بزنید.

تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید. مقداری روغن زیتون داخل تابه بریزید (حدود ۱ قاشق چای خوری روغن زیتون). کاهو و پیاز را به تابه اضافه کنید و مواد را با هم تفت دهید تا کاهو و پیاز نرم شوند. سیر را هم اضافه کنید و تفت دهید.

داخل یک تابه دیگر مقداری روغن ریخته و روی حرارت قرار دهید. مخلوط تخم مرغ را داخل تابه بریزید. تابه را بچرخانید تا تخم مرغ همه جای تابه را بگیرد و زودتر پخته گردد.

قبل از این که کاملا پخته گردد، مخلوط کاهو و پیاز را روی املت بریزید. پنیر بز یا هر پنیر دیگری که مایل هستید را روی برگ ها بریزید و اجازه دهید با حرارت ملایم، تخم مرغ خوب بپزد و پنیر ذوب گردد.

بعد از این که تخم مرغ پخت، از طریق یک کفگیر نازک آن را از تابه جدا کنید سپس یک طرف آن را برگردانید.

املت را در ظرف مناسب سرو نموده و بلافاصله نوش جان کنید.

شما می توانید از هر پنیر دلخواه دیگری در این رسپی بهره ببرید. اگر این غذا را با پنیر دیگری درست کردید، رسپی آن را برای ما ارسال کنید تا با نام خودتان در کتاب کاله منتشر گردد.

منبع: کتاب کاله

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 400 views بار دسته بندی : آشپزی تاريخ : 30 می 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.