آتی کاوان پارس طرز تهیه اگ نودل کریسپی با میگو - آتی کاوان پارس

به گزارش آتی کاوان پارس، شاید تا به حال درباره اگ نودل شنیده باشید. اگ نودل، یک مدل نودل است که با تخم مرغ و آرد برنج درست می گردد. می خواهیم طرز تهیه اگ نودل کریسپی با میگو و سس ماما را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای تهیه اگ نودل کریسپی با میگو

  • ۱۰۰ گرم میگو
  • ۸۵ گرم اگ نودل
  • یک دوم عدد فلفل دلمه ای قرمز
  • یک دوم عدد فلفل دلمه ای سبز
  • ۱ عدد پیازچه
  • ۵ گرم زنجبیل تازه
  • ۱ حبه سیر
  • ۱۰۰ گرم هویج
  • روغن به میزان لازم
  • به مقدار لازم نمک و فلفل سیاه
  • یک دوم عدد لیموترش
  • ۲۰ میلی لیتر سس اویستر (صدف) ماماسیتا

طرز تهیه اگ نودل کریسپی با میگو

ابتدا، هویج، پیازچه و فلفل دلمه ای ها را بشویید. سپس پوست سیر را جدا کنید. هویج را به صورت مستطیلی برش داده و فلفل دلمه ای ها را هم به صورت خلالی خرد کنید. اگر از زنجبیل تازه استفاده می کنید، سیر و زنجبیل را رنده کنید.

یک قابلمه بردارید و مقداری آب و نمک داخل آن بریزید سپس روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید. اگ نودل را در قابلمه بریزید و زمانی که کمی از پخت کامل آن مانده بود، آن را آبکش کنید. به ازای هر نفر، نصف پیمانه از آب آگ نودل را کنار بکذارید.

تابه ای را روی حرارت بالا قرار دهید و مقداری نسبتا زیادی روغن داخل تابه بریزید. اگ نودل آبکش گردیده را کاملا سرخ کنید. سپس چند لایه دستمال کاغذی روی هم بچینید و اگ نودل ها را روی دستمال قرار دهید تا روغن اضافی شان گرفته گردد.

یک کاسه بردارید و سیر، آب لیمو، زنجبیل و پیازچه را داخل کاسه بریزید سپس رگ کمر میگو را جدا نموده و میگو را داخل مواد ابه مدت نیم ساعت ستراحت دهید.

یک تابه بردارید. مقداری روغن داخل تابه بریزید. آب مواد را گرفته و میگو را ب همراه مواد با حرارت بالا تفت دهید تا سرخ گردد.

تابه دیگری را روی حرارت بالا قرار دهید. مقدار کمی روغن در تابه داغ کنید. هویج را در تابه تفت دهید. بعد از سه دقیقه، فلفل دلمه ای را هم اضافه کنید و بعد از دو دقیقه میگو سرخ گردیده را اضافه کنید. همه مواد را یک دقیقه دیگر تفت دهید سپس به میزان دلخواه نمک و فلفل اضافه کنید.

در آخر اگ نودل سرخ گردیده را به تابه اضافه کنید. سس ماماسیتا و مقداری از آب اگ نودل را اضافه کنید. مقداری نمک و فلفل هم اضافه نموده و تابه را از روی حرارت بردارید. اگ نودل کریسپی آماده است. داخل ظرف مناسب سرو نموده و با مقداری پیازچه یا جعفری تزیین کنید.

منبع: کتاب کاله

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 400 views بار دسته بندی : آشپزی تاريخ : 3 ژوئن 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.