آتی کاوان پارس طرز تهیه بروسکتای قارچ و موزارلا - آتی کاوان پارس

به گزارش آتی کاوان پارس، بروسکتا (Bruschetta) نام یکی از محبوب ترین پیش غذاهای ایتالیایی است. در قسمت های مرکزی ایتالیا، آن را به عنوان اسنک اشتهاآور سرو می نمایند و برخی معتقدند که سابقه تهیه آن به قرن پانزدهم برمی شود. اگر شما هم هوادار غذاهای ایتالیایی هستید، طرز تهیه بروسکتای قارچ و موزارلا را در ادامه این مطلب بخوانید.

شما می توانید به این پیش غذا، سبزیجات محبوبتان را هم اضافه کنید و با ریحان تازه، آن را طعم دار کنید.

مواد لازم

  • قارچ: ۳ عدد
  • بیکن: ۳ قطعا
  • پنیر موزارلا: ۶ برش
  • نان باگت اریب برش داده شده از عرض: ۳ قطعه
  • سس پستو: ۱٫۵ قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون: نصف قاشق غذاخوری
  • فلفل سیاه: به مقدار لازم

طرز تهیه بروسکتای قارچ و موزارلا

برای آماده کردن بروسکتای قارچ و موزارلا، ابتدا قارچ ها را ریز و نگینی خرد کنید و در نصف قاشق غذاخوری روغن زیتون کمی تفت دهید. قارچ ها را با شعله نسبتا زیاد تفت دهید و مراقب باشید که آب نیندازند.

بیکن را گریل کنید و کنار بگذارید تا در مراحل بعدی از آن بهره ببرید.

۲ برش از پنیر موزارلا را روی هر قطعه نان باگت قرار دهید و گریل کنید تا پنیر ذوب و کمی طلایی گردد. حالا ۱ برش بیکن را روی پنیر قرار دهید. سپس کمی از قارچ را روی آن پخش کنید.

نصف قاشق غذاخوری سس پستو را روی آن بریزید و کمی فلفل سیاه رویش بپاشید. بروسکتا قارچ و موزارلا برای سرو کردن آماده است.

موادی که در ترکیب بروسکتا مورد استفاده قرار می گیرند، بسته به رژیم غذایی و ذائقه شما قابل تغییر هستند. اگر اهل مصرف گوشت های تولید شده نیستید، می توانید بروسکتا را با حلقه های گوجه فرنگی و لوبیای پخته شده تهیه کنید.

اما یادتان نرود که نان، ریحان(یا سس پستو)، سیر و موزارلا، اجزای اصلی این پیش غذا هستند و نباید برای تغییر دادن نوع بروسکتا، این مواد ضروری را از پیش غذایتان حذف کنید.

منبع: کتاب کاله

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 318 views بار دسته بندی : آشپزی تاريخ : 30 می 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.