آتی کاوان پارس طرز تهیه بستنی سوخاری - آتی کاوان پارس

به گزارش آتی کاوان پارس، درباره تاریخچه بستنی سوخاری ابهاماتی وجود دارد. گفته شده که در سال ۱۸۹۴ شرکتی در فیلادلفیا برای اختراع جدیدش مورد تمجید قرار گرفته است. این اختراع را اینطور توصیف کردند: بستنی که با لایه ای نازک از خمیر پای پوشیده شده و در کره داغ سرخ می گردد اما بستنی با همان حالت منجمد قبلی باقی ماند.

البته بعضی باور دارند سابقه بستنی سرخ شده به سال های قبل از ۱۸۹۴ برمی گردد و بعضی معتقدند در دهه ۱۹۶۰ میلادی و رستوران های ژاپنی برای اولین بار سرو شده است. به هرحال این دسر خاص و خوشمزه با هر تاریخچه ای که داشته این روزها محبوبیت زیادی در جهان پیدا نموده است.

درست کردن بستنی سوخاری زمان زیادی نمی برد، مواد اولیه پیچیده ای هم لازم ندارد.

مواد لازم برای تهیه بستنی سوخاری

  • ۳ عدد سفیده تخم مرغ
  • ۱ قاشق چای خوری دارچین آسیاب شده
  • ۳ فنجان کورن فلکس خرد شده
  • روغن ۲/۵ پیمانه

طرز تهیه بستنی سوخاری

بستنی ها را به شکل توپ هایی به اندازه نصف فنجان آماده نموده و روی برگه روغنی در سینی گذاشته و حدود ۱ساعت در فریزر قرار می دهیم.

در ظرفی کورن فلکس های کوبیده شده و دارچین را با هم مخلوط می کنیم. در ظرفی دیگر سفیده های تخم مرغ را آنقدر هم می زنیم تا به صورت خامه ای در بیاید.

بستنی ها را ابتدا در سفیده تخم مرغ و سپس در مخلوط کورن فلکس و دارچین می غلتانیم تا تمام سطح آن را بپوشاند و آنها را دوباره در سینی قرار داده و به مدت ۳ ساعت در فریزر نگهداری می کنیم تا کاملا سفت شوند.

مقداری روغن را در تابه ای گود بریزید و صبر کنید تا کاملا داغ گردد (حدود ۱۹۰ درجه سانتی گراد)، بعد ۱ یا ۲ اسکوپ بستنی را همزمان در روغن بندازید و به مدت ۱۰ تا ۱۵ ثانیه سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند.

روغن اضافه آن ها را با استفاده از دستمال کاغذی گرفته و سریع سرو کنید.

درنهایت می توانید بستنی سوخاری را بسته به سلیقه خودتان با میوه های مختلف، خامه، سس شکلات و غیره تزئین کنید.

منبع: کتاب کاله

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 436 views بار دسته بندی : آشپزی تاريخ : 29 می 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.