به گزارش آتی کاوان پارس، هر چقدر هم عاشق برنج و خورش های مختلف باشیم، ممکن است گاهی خسته شویم و هوس غذاهای به اصطلاح خودمان نانی را بکنیم. این بار قصد داریم طرز تهیه بورک گوشت و قارچ را به شما آموزش دهیم که به عنوان یک فینگرفود یا پیش غذا و حتی غذای کامل در سایز ها و طعم های مختلف تهیه می گردد.
مواد لازم برای تهیه بورک گوشت و قارچ
- ۱ بسته خمیر یوفکا
- ۴۰۰ گرم گوشت چرخ نموده
- ۱ عدد پیاز بزرگ
- ۱ پیمانه قارچ خرد گردیده
- ۲ عدد تخم مرغ
- ۱ عدد سیب زمینی
- ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
- ۱ فنجان ماست سون کاله
- ۱ فنجان شیر کم چرب کاله
- ۶ قاشق غذاخوری پنیر پیتزا
- نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
- کنجد به میزان لازم
طرز تهیه بورک گوشت و قارچ
ابتدا سیب زمینی را نگینی خرد کنید سپس داخل تابه با مقداری نمک و زردچوبه سرخ کنید.
پیاز را نگینی خرد نموده و داخل یک تابه با مقداری روغن تفت دهید. سپس فلفل، نمک، زرچوبه و گوشت چرخ نموده را داخل تابه بریزید و با هم تفت دهید تا گوشت سرخ گردد. وقتی گوشت پخته شد، قارچ را اضافه نموده سپس رب گوجه را اضافه کنید.
در نهایت سیب زمینی ها را اضافه نموده و کمی تفت دهید. شعله را خاموش نموده و کمی صبر کنید تا مایه خنک گردد.
یک عدد تخم مرغ کامل را با ۱ فنجان ماست و ۱ فنجان شیر و ۴ یا ۵ قاشق غذاخوری روغن مایع مخلوط کنید.
حالا یک ورقه خمیر برداشته و روی سطح کارتان قرار دهید. دقت کنید که هر بار یک خمیر را آماده نموده، بپیچید و بعد سراغ خمیر بعدی بروید چون خمیر یوفکا خیلی سریع خشک گردیده و ترک می خورد.
با قلموی آشپزی، مقداری از مایه تخم مرغی را روی خمیر ریخته و تمام سطح خمیر را بپوشانید. مقداری مایه گوشت را روی خمیر بریزید سپس مقداری پنیر پیتزا روی مواد بریزید و بورک را بپیچید.
کف سینی فر یک تکه کاغذ روغنی پهن کنید و هر بورکی که می پیچید را داخل این سینی با فاصله از هم دیگر قرار دهید.
وقتی تمام بورک ها آماده شدند، زرده تخم مرغ را داخل یک کاسه بریزید و با قلمو روی تمام بورک ها بمالید.
در آخر مقداری کنجد روی بورک ها بریزید و آن ها را داخل فری با دمای ۱۸۰ تا ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار دهید.
بعد از حدود ۲۰ دقیقه بورک ها آماده اند. امیدواریم لذت ببرید.
منبع: کتاب کاله