آتی کاوان پارس طرز تهیه بوقلمون کبابی - آتی کاوان پارس

به گزارش آتی کاوان پارس، تهیه یک بوقلمون کبابی در خانه کمی چالش برانگیز است. این گوشت از بهترین گوشت ها است زیرا شامل هر دو نوع گوشت سفید و قرمز می گردد. این نوع گوشت چون میزان استخوان کمتر و گوشت بیشتری نسبت به گاو دارد بسیار مورد استقبال قرار گرفته است. در هنگام پخت بوقلمون حواستان باشد از ابزاری بهره ببرید که به مواد دیگر آغشته نشده باشند و کاملا تمیز باشند.

اگر بوقلمون شما یخ زده است ضروری است آن را از مدتی قبل تر از فریزر خارج کنید و در یخچال بگذارید تا دمای آن کاهش پیدا کند.

مواد مورد احتیاج برای تهیه بوقلمون کبابی

  • ۵۰۰ گرم ران بوقلمون
  • ۲۰ گرم گشنیز تازه با ساقه
  • ۲۰ گرم نعنای تازه با ساقه
  • ۲ سانت و نیم زنجبیل تازه (خردگردیده)
  • ۶ تا ۸ حبه سیر
  • ۱ قاشق غذا خوری زیره (آسیاب گردیده)
  • ۱ قاشق غذا خوری تخم گشنیز (آسیاب گردیده)
  • ۱ عدد چیلی سبز تازه بزرگ
  • یک دوم قاشق غذا خوری چیلی قرمز (آسیاب گردیده)
  • ۱ قاشق عذا خوری آبلیمو
  • نمک به میزان دلخواه

طرز تهیه بوقلمون کبابی

گوشت بوقلمونتان را کاملا تمیز نموده و تار و پود آن را کاملا از هم جدا کنید. چربی آن را دور نریزید. گوشت بوقلمون را به همراه گشنیز، نعنا، زنجبیل، سیر و چیلی سبز چرخ کنید.

بعد از اینکه مواد را با هم چرخ کردید، پودر زیره، تخم گشنیز، چیلی قرمز، آبلیمو و نمک را اضافه کنید. آن ها را خوب با هم مخلوط کنید. در نهایت درب آن را بگذارید و آن را درون یخچال قرار دهید تا خنک گردد.

به اندازه یک گلوله ۵ سانتی متری از مخلوط گوشت چرخ نموده بردارید و با دست آن را به خوبی ورز دهید. گلوله گوشت را روی وسط سیخ مخصوص کباب کوبیده قرار دهید و دور تا دور سیخ را بپوشانید. حتما از سیخ مخصوص کباب کوبیده بهره ببرید.

دستتان را کمی با روغن یا آب آغشته کنید و روی گوشت بمالید و آن را به شکل سوسیس به قطر ۲ و نیم سانتی متری در آورید. به همین ترتیب باقی مخلوط گوشت را به سیخ بکشید. سیخ های گوشت را روی منقل که از پیش روشن نموده اید، کباب کنید. بیش از اندازه کباب ها را نپزید.

منبع: کتاب کاله

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 483 views بار دسته بندی : آشپزی تاريخ : 1 ژوئن 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.