آتی کاوان پارس طرز تهیه ته چین مجلسی - آتی کاوان پارس

به گزارش آتی کاوان پارس، ته چین های زعفرانی، پای ثابت مهمانی های ایرانی هستند اما هنوز هم بسیاری از هواداران این غذا، طرز تهیه ته چین مجلسی را نمی دانند و هر بار روشی متفاوت را برای پخت آن امتحان می نمایند. ما در این مطلب، رازهای پخت ته چین مرغ را با شما در میان می گذاریم.

مواد لازم

  • ران کامل مرغ: ۱ عدد
  • سینه کامل مرغ: ۱ عدد
  • پیاز متوسط: ۲ عدد
  • برنج: نیم کیلو
  • ماست سون: ۲۰۰ گرم
  • زرده تخم مرغ: ۴ عدد
  • زعفران دم گردیده: ۱ فنجان
  • کره: ۵۰ گرم
  • روغن مایع: ۱ فنجان
  • زرشک: ۵۰ گرم
  • شکر: ۱ قاشق سوپخوری
  • نمک: به میزان لازم
  • خلال: پسته به میزان لازم در صورت تمایل

طرز تهیه ته چین مجلسی

در این مطلب طرز تهیه ته چین مجلسی با مرغ را به شما آموزش می دهیم اما شما می توانید ته چین مجلسی را با گوشت ماهیچه گوسفند هم تهیه کنید.

مرغ را با یک لیوان آب، نمک، زردچوبه بپزید و در زمان پخت یک پیاز سالم را هم در قابلمه بیندازید. بعد از نیم ساعت گوشت مرغ را از استخوان بیرون بیاورید و با قیچی آشپزخانه تکه تکه کنید.

فر را روی دمای ۱۸۰ روشن کنید تا در زمان ترکیب کردن مواد ته چین گرم و برای پخت آماده گردد.

پیاز را مویی و ریز خرد کنید و در تابه سرخ کنید.وقتی پیازها طلایی روشن شد مرغ های تکه گردیده را هم به آن اضافه کنید و سرخ کنید.

برنج را در آب جوش بریزید و قبل از نرم شدن آبکش کنید. برنج به اصطلاح زنده باید آبکش گردد.

زرده تخم مرغ را در یک کاسه خوب بزنید. در یک ظرف بزرگ دیگر نمک، زرده تخم مرغ، زعفران، ماست و روغن مایع را مخلوط کنید، سپس برنج را اضافه کنید و به آرامی هم بزنید.

در یک تابه کوچک زرشک را در کره تفت دهید و شکر را به آن اضافه کنید.

یک ظرف نچسب را چند دقیقه در فر گرم کنید، سپس با برس به خوبی روغن کشی کنید. نیمی از مواد آماده گردیده را در ظرف بریزید و با قاشق کمی فشار دهید.

مرغ ها را روی مواد ته چین بچینید و نیمی از زرشک را هم در این لایه بریزید و مجددا کمی با قاشق فشار دهید.

باقی مواد ته چین را در ظرف بریزید و کمی فشار دهید. روی سطح ته چین دو قاشق روغن مایع بریزید. روی ظرف را با فویل بپوشانید و برای ۱/۵ تا ۲ ساعت در فر بگذارید.

بعد از آماده شدن ته چین آن را در ظرف مورد نظرتان برگردانید و با باقی مانده زرشک و خلال پسته رویش را تزیین کنید.

منبع: کتاب کاله

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 453 views بار دسته بندی : آشپزی تاريخ : 30 می 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.