آتی کاوان پارس طرز تهیه تورتیلای فیله سوخاری - آتی کاوان پارس

به گزارش آتی کاوان پارس، در ادامه با طرز تهیه تورتیلای فیله سوخاری آشنا خواهیم شد.

مواد لازم تورتیلای فیله سوخاری

  • فیله مرغ: ۲ عدد
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
  • پاپریکا: ۲ قاشق چای خوری
  • کورن فلکس (پودر شده): ۳ پیمانه
  • تخم مرغ (کمی زده شده): ۲ عدد
  • نان تورتیا: ۴ عدد
  • گوجه فرنگی: ۲ عدد
  • برگ کاهو: به مقدار لازم
  • روغن: به مقدار لازم

مواد لازم سس:

  • ماست یونانی: ۲۰۰ میلی لیتر
  • آب لیمو سنگی: ۳ قاشق سوپ خوری
  • سیر (له شده): ۳ الی ۴ حبه
  • پیازچه (ریز خرد شده): یک عدد
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم

طرز تهیه تورتیلای فیله سوخاری

۱٫ فیله‌های را به ابعاد کوچک‌تر برش دهید. روی آن‌ها نمک، فلفل سیاه و پاپریکا بپاشید. تکه‌های مرغ را ابتدا در تخم مرغ کمی زده شده فرو کنید و سپس در کورن فلکس پودر شده بغلتانید.

۲٫ آن‌ها را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند. نان‌های تورتیا را گرم کنید و وسط آن‌ها برگ کاهو قرار دهید. سپس فیله مرغ سوخاری و گوجه فرنگی خرد شده اضافه کنید. سس را روی مواد بریزید و نان را بپیچید و سرو کنید.

طرز تهیه سس:

ماست و آبلیمو را در ظرف مناسبی بریزید و سیر له شده را به آن بیفزایید. پیازچه را ریز خرد کرده و اضافه کنید. مواد را با هم مخلوط کرده، نمک و فلفل بزنید. سس را تا زمان سرو در یخچال نگهداری کنید.

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 387 views بار دسته بندی : آشپزی تاريخ : 24 می 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.