آتی کاوان پارس طرز تهیه توپک سوسیسی - آتی کاوان پارس

به گزارش آتی کاوان پارس، توپک سوسیسی که طرز تهیه آن را می خواهیم در اختیارتان قرار دهیم علاوه بر طعم بی نظیر، طرز تهیه بسیار راحتی دارد. این توپک های خوشمزه می توانند به عنوان فینگرفود در مهمانی ها و هم به عنوان یک وعده عالی به خصوص برای افرادی که وقت پخت پز ندارند یا فرزند مدرسه ای دارند، استفاده می گردد. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه توپک سوسیسی

  • ۵۰۰ گرم سوسیس اسپایسی یا معمولی سولیکو (هم دمای محیط) (خرید انواع محصولات پروتئینی سولیکو از دیجی کالا)
  • ۳ قاشق غذاخوری کره (هم دمای محیط)
  • نصف قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز تند
  • ۱ پیمانه آرد معمولی
  • نصف قاشق چای خوری پودر سوخاری
  • ۱ پیمانه پنیر چدار رنده گردیده (هم دمای محیط)

طرز تهیه توپک سوسیسی

فر را روی ۱۷۵ درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا دمای داخل آن کاملا یکدست گردد.

سینی پخت را با فویل آلومینیومی بپوشانید. این یاری می نماید تمیز کاری بعد از پخت و پز آسان تر گردد.

سوسیس، کره و پودر فلفل را داخل دستگاه غذاساز ریخته و هم بزنید تا یک دست شوند. سپس آرد و پودر سوخاری را اضافه کنید و دوباره هم بزنید.

به مخلوط یکدستی که تهیه گردیده، پنیر چدار را اضافه کنید و با قاشق پلاستیکی بزرگی کمی هم بزنید تا پنیر به خوبی در همه جای آن پخش گردد.

دست های شما بهترین ابزار برای ساخت توپ های سوسیسی است. بنابراین از مواد به اندازه توپ پینگ پنگ، توپ سوسیسی درست نموده و با فاصله مناسب از هم داخل سینی بچینید.

برای ۲۰ تا ۲۵ دقیقه سینی را داخل فر قرار دهید تا توپ ها به رنگ قهوه ای درآیند. آن ها را به یک بشقاب که کف آن دستمال کاغذی است، منتقل کنید تا چربی اضافی شان گرفته گردد.

کمی که خنک شدند، توپ های سوسیسی را داخل ظرف مناسب سرو نموده و نوش جان کنید.

نکات طرز تهیه

  • سعی کنید توپک ها را نه خیلی کوچک و نه خیلی بزرگ درست کنید تا محتوی داخل آن سرخ گردد.
  • کنار این غذا سس تند سرو کنید.

منبع: کتاب کاله

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 285 views بار دسته بندی : آشپزی تاريخ : 1 ژوئن 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.