آتی کاوان پارس طرز تهیه توپک مرغ - آتی کاوان پارس

به گزارش آتی کاوان پارس، توپک مرغ بامزه ترین اسمی است که یک غذا میتواند داشته باشد. البته این غذای به ظاهر بامزه یک غذای فوق العاده مفید با خواص بسیار می باشد. مرغ، هویج، فلفل، پنیر از این غذای فرنگی یک توپ انرژی ساخته است.مواد این غذا به آسانی در ۳۰ دقیقه آماده میشود و پخت این غذا نیز تنها ۶۰ دقیقه از زمان شمارا خواهد گرفت.البته بهتر است این توپک هارا ترد میل بفرمایید. برای این ساعت از آشپزی طرز تهیه توپک مرغ را در نظر گرفته ایم به این امید که بخش آموزش آشپزی در سایت کامل تر از قبل و در جهت رضایت شما باشد.

مواد لازم توپک مرغ

  • زمان آماده سازی: ۳۰ دقیقه
  • زمان پختن: ۶۰ دقیقه
  • ملیت: غذای فرنگی
  • مناسب برای۱۰ نفر
  • ۲ عدد: سینه مرغ
  • ۳ عدد: هویج
  • ۱ عدد: فلفل دلمه ای
  • ۲ قاشق غذاخوری: سس مایونز
  • ۳ قاشق غذاخوری: پنیر خامه ای
  • ۱ عدد: تخم مرغ
  • به میزان لازم: آرد سوخاری

طرز تهیه توپک مرغ

  1. ابتدا سینه مرغ را با یک عدد پیاز و نمک و زردچوبه و فلفل سیاه و هویج ها بگذارید خوب بپزند.
  2. وقتی مرغ پخت بگذاریدتا خوب خنک گردد و بعد آن را با چاقو ساطوری کنید.
  3. هویج پخته گردیده را در مرغ رنده کنید.
  4. فلفل دلمه ای را نگینی ریز خرد کنید و به مواد اضافه کنید.
  5. سس مایونز و پنیر خامه ای را اضافه کنید و خوب هم بزنید و به مدت ۲۰ دقیقه مخلوط را در یخچال بگذارید تا خوب مزه دار گردد.
  6. از مخلوط به اندازه یک گردو بردارید و گوله کنید اول آن را در تخم مرغ و بعد در پودر سوخاری بغلطانید و سرخ کنید.

سلامتی توپک مرغ

فلفل برای افزایش جریان خون، تحریک سیستم عصبی، افزایش اشتها و رهایی از سوءهاضمه کاهش میزان کلسترول خون و کاهش شدت سیگنال های درد در بدن مناسب است. هویج به هضم غذا کمک می نماید و مقوی معده است.سینه مرغ حاوی پروتئین بیشتر و چربی کمتری است بنابراین مصرف آن برای افرادی که می خواهند کالری کمتری در طول روز دریافت نمایند و کسانی که چربی خون بالایی دارند و ورزشکاران، بسیار مناسب است.

خواص توپک مرغ

فلفل دلمه ای و هویج گرم هستند و سینه مرغ، سس مایونز و پنیر خامه ای سرد هستند.

نکته: پس از سرخ کردن توپک ها آنها را روی یک دستمال آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی را از توپک مرغ بگیرد. این کار باعث ترد تر شدن توپک ها می گردد.

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 82 views بار دسته بندی : آشپزی تاريخ : 3 ژوئن 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.