آتی کاوان پارس طرز تهیه جوجه کباب اسپایسی - آتی کاوان پارس

به گزارش آتی کاوان پارس، یکی از غذاهای خوشمزه و خوش خوراکی که ما ایرانی ها عاشق آن هستیم، جوجه کباب است. البته علاوه بر طعم، طرز پخت بسیار راحت و میزان پروتئین بالای این غذاست که محبوبیت آن را به خصوص میان ورزشکاران چند برابر نموده است. جوجه کباب می تواند با انواع چاشنی ها طبخ گردد. با طرز تهیه جوجه کباب اسپایسی با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه جوجه کباب اسپایسی

  • ۱ بسته سینه مرغ سولیکو
  • ۳ قاشق غذاخوری سس قرمز تند
  • ۱ قاشق غذاخوری زیره سبز
  • ۱ قاشق غذاخوری پودر پاپریکا
  • نصف قاشق غذاخوری فلفل سیاه
  • ۲ قاشق چای خوری فلفل قرمز

طرز تهیه جوجه کباب اسپایسی

سینه های مرغ را به صورت قطعات ۸۰ گرمی خرد کنید.

داخل یک کاسه سس قرمز تند، زیره سبز، پودر پاپریکا، فلفل سیاه و فلفل قرمز را با هم مخلوط کنید. سپس تکه های مرغ را داخل سس بریزید. مطمئن شوید که تمام تکه های مرغ داخل سس آغشته شدند.

مواد را حداقل به مدت ۲ ساعت داخل یخچال قرار دهید (یا یک شب، در صورت دلخواه).

اگر از سیخ های چوبی استفاده می کنید، آن ها را به مدت نیم ساعت داخل آب قرار دهید. این کار باعث جلوگیری از سوختن آن ها در برابر حرارت شعله می گردد.

مواد را از یخچال بیرون آورده و به سیخ بکشید. سس اسپایسی را هم کنار بگذارید. مقداری روغن نارگیل روی جوجه ها اسپری کنید.

فر را روی حرارت متوسط قرار دهید. سیخ های جوجه کباب را داخل سینی فر قرار دهید. بعد از این که یک طرف آن ها پخته شدند طرف دیگر را هم بپزید. سپس فر را روی حالت گریل قرار دهید و هر دو طرف جوجه ها را گریل کنید.

بعد از این که جوجه ها سرخ شدند، آن ها را از داخل فر بیرون آورده، مقداری آبلیمو روی آن ها بریزید و داخل ظرف مناسب با مقداری سیب زمینی پخته گردیده سرو کنید.

چربی: ۳ گرم، پروتئین: ۲۶ گرم، کربوهیدرات: ۱ گرم، ۱۳۳ کالری

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 314 views بار دسته بندی : آشپزی تاريخ : 1 ژوئن 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.