آتی کاوان پارس طرز تهیه جوجه کباب ترش - آتی کاوان پارس

به گزارش آتی کاوان پارس، جوجه کباب ترش ما را به یاد سفر های شمال می اندازد. غذا های شمالی طعم لذیذی دارند و جوجه ترش هم از این قاعده مستثنی نیست. در ادامه با طرز تهیه جوجه کباب ترش گیلانی با ما همراه باشد.

مواد لازم برای طرز تهیه جوجه کباب ترش

  • ۵۰۰ گرم
  • ۱ عدد پیاز
  • ۳ قاشق غذا خوری گردو
  • ۲ قاشق سوپ خوری
  • ۳ قاشق غذا خوری رب انار ترش
  • ۴ قاشق غذا خوری روغن
  • ۱ قاشق سوپ خوری زعفران دم نموده
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه جوجه کباب ترش

فیله مرغ را به صورت قطعات مربعی شکل خرد کنید. پیاز را خرد کنید و در ظرفی بریزید، فیله های مرغ را به آن اضافه کنید. گردو ها را کاملا خرد و آسیاب کنید، همچنین می توانید گردو ها را چرخ کنید.

ماست و زعفران را مخلوط نموده و به فیله ها اضافه کنید، سپس رب انار را به مخلوط اضافه نموده و خوب هم بزنید. نمک و فلفل به مقدار لازم به کباب بزنید، روی ظرف را پوشانده و حداقل ۳ ساعت در یخچال نگهداری کنید تا قطعات فیله به خوبی مزه دار شوند.

بعد از حدود ۳ تا ۴ ساعت جوجه ترش شما آماده کبابی شدن است. در صورت تمایل می توانید آن را در تابه آماده کنید.

طرز تهیه جوجه ترش سرخ شده

جوجه هایی که مزه دار کردید را به سیخ های کوچک چوبی بکشید. تابه را گرم کنید و کمی روغن در آن بریزید، سیخ ها را با کمی فاصله از هم داخل تابه قرار دهید. بعد از این که خوب سرخ شد، آن ها را برکردانید تا طرف دیگر فیله ها هم به خوبی سرخ شوند سپس درب تابه را ببندید تا غذای شما خوب مغز پخت گردد.

جوجه ترش شما آماده است، آن را در ظرف دلخواهتان بریزید. می توانید جوجه ترش را همراه با برنج یا نان سرو کنید. نوش جان

منبع: کتاب کاله

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 561 views بار دسته بندی : آشپزی تاريخ : 29 می 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.