آتی کاوان پارس طرز تهیه خاچاپوری با پنیر موزارلا - آتی کاوان پارس

به گزارش آتی کاوان پارس، خاچاپوری غذای سنتی گرجستانی هاست. نوعی نان خانگی که با پنیر و تخم مرغ پر می گردد و ترکیبی کامل از پروتئین و کربوهیدرات را می سازد. در ادامه این مطلب، طرز تهیه این غذای محبوب گرجی را به شما آموزش می دهیم.

گرجستانی ها معمولا وقت خوردن خاچاپوری یک تکه از نان های اطرافش را می نمایند، در تخم مرغ عسلی شده داخل آن می زنند و بعد نان را میل می نمایند.

مواد لازم

  • پنیر فتا: ۱۰۰ گرم
  • پنیر موزارلا رشته ای: ۱۰۰ گرم
  • تخم مرغ: ۴ عدد
  • شکر: ۱ قاشق غذاخوری
  • روغن: ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک: ۱ قاشق غذاخوری
  • پنیر خامه ای: ۱۰۰ گرم
  • آرد: ۳ پیمانه
  • مایه خمیر: ۱ قاشق غذاخوری
  • شیر: نصف فنجان
  • آب: یک لیوان

طرز تهیه خاچاپوری

آرد، نمک، شکر و مایه خمیر را در ظرف بریزید و آب و شیر را هم به مواد اضافه کنید.

مواد را با هم ترکیب کنید و سپس روغن را به آنها اضافه نموده و دوباره به مخلوط کردن ادامه دهید.

کف یک ظرف را با برس چرب کنید؛ سپس خمیر را برای یک ساعت در آن قرار دهید و در جایی نسبتا گرم بگذارید.

پنیر فتا، پنیر موزارلا و پنیر خامه ای را در یک ظرف بریزید و با همزن، به خوبی مخلوط کنید.

روی یک سطح را آرد پاشی کنید، خمیر را به دو بخش تقسیم کنید و به نوبت هر قسمت از خمیر را روی آن قرار داده و با وردنه باز کنید.

خمیر را از سمت پایین تا یک سوم ارتفاع لوله کنید. از بالا هم به اندازه یک سوم از خمیر را لوله کنید. خمیر شما به شک یک چشم در می آید.

روی آن را با تخم مرغ همزده برس کشی کنید و ماده پنیری را هم در قسمت داخلی آن قرار دهید.

فر را روی ۲۰۰ درجه گرم کنید و سینی را برای ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید تا روی نان ها طلایی گردد.

وسط ماده پنیری را کمی باز کنید و یک تخم مرغ را روی آن بشکنید. سپس سینی را به فر برگردانید و حدود ۵ دقیقه صبر کنید تا تخم مرغ خودش را بگیرد.

خاچاپوری شما آماده است.

منبع: کتاب کاله

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 265 views بار دسته بندی : آشپزی تاريخ : 30 می 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.