آتی کاوان پارس طرز تهیه خوراک بروکلی با طعم سیر و پنیر - آتی کاوان پارس

به گزارش آتی کاوان پارس، حتما شما هم در خصوص خواص بی شمار بروکلی شنیده اید. در اینجا می خواهیم با پنیر و سیر از آن یک خوراک بروکلی سالم و خوش طعم بسازیم. پاییز و زمستان بهترین فصل ها برای برداشت و مصرف بروکلی هستند. بروکلی سرشار از فیبر و ویتامین C و K است. همچنین بتاکاروتن داخل آن پیش ساز ویتامین A است که از اثرات منفی رادیکال های آزاد در بدن پیشگیری می نماید.

  • مواد لازم برای تهیه خوراک بروکلی با طعم سیر و پنیر

بروکلی یک عدد

روغن زیتون یک قاشق چای خوری

سیر دو قاشق چای خوری (له شده)

پنیر گودا کاله خرید آنلاین سه چهارم پیمانه

پنیر پارمسان کاله خرید آنلاین یک تا دو قاشق غذاخوری

  • طرز تهیه خوراک بروکلی با طعم سیر و پنیر

مرحله اول

یک ظرف خوراک پزی شیشه ای با اندازه متوسط را انتخاب نموده و داخل آن را با روغن گیاهی چرب کنید. سپس در اجاق به دمای ۱۷۶ درجه سانتی گراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) برسانید.

بروکلی خرد شده را حدود ۵ دقیقه بخار پز کنید.

همزمان، در یک تابه سیر را روی شعله متوسط و برای ۱-۲ دقیقه تفت دهید تا رنگش طلایی گردد. مراقب باشید تیره نگردد و به محض آماده شدن از روی شعله بردارید.

مرحله دوم

وقتی بخارپز شدن بروکلی تمام شد، آن را با سیر و روغن زیتون مخلوط کنید و هم بزنید تا همه بروکلی ها آغشته شوند.

سپس بروکلی را در ظرف خوراک پزی شیشه ای قرار دهید و روی آن را با پنیر گودا بپوشانید. مقداری هم پنیر رومانو یا پارمسان روی آن پخش کنید.در دمایی که پیش تر اشاره شد، برای ۱۵ تا ۱۷ دقیقه خوراک را در اجاق بگذارید تا پنیر آب گردد و به رنگ طلایی در آید. به همین صورت، داغ و تازه آن را سِرو کنید.

منبع: کتاب کاله

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 470 views بار دسته بندی : آشپزی تاريخ : 28 می 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.