آتی کاوان پارس طرز تهیه خورشت بامیه مجلسی - آتی کاوان پارس

به گزارش آتی کاوان پارس، طرز تهیه غذاهای محبوب ایرانی، از خانه ای به خانه دیگر فرق می نماید. بعضی ها دوست دارند خورشتشان را با دانه های قوره طعم دار نمایند، بعضی دیگر ادویه دلخواه شان را به آن اضافه می نمایند و بعضی ها میزان ترکیبات خورشت ها را با توجه به ذائقه و عادات غذایی شان تغییر می دهند. در ادامه این مطلب، طرز تهیه خورشت بامیه مجلسی را با شما در میان می گذاریم. دستور پختی که شما هم می توانید با توجه به عادات غذایی تان، کمی تغییرش دهید و در نهایت به خورشتی که می تواند پای ثابت سفره تان باشد تبدیلش کنید.

مواد لازم خورشت بامیه مجلسی

  • گوشت خورشتی گوسفند: ۲۰ تکه متوسط
  • بامیه ریز: ۳۰۰ گرم
  • لپه: ۱ لیوان
  • نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
  • زعفران دم شده: ۱ استکان
  • لیمو عمانی: ۳ عدد
  • پیاز: ۱ عدد بزرگ
  • سیب زمینی: ۲ عدد متوسط

طرز تهیه خورشت بامیه مجلسی

در زمان خرید بامیه ها، سعی کنید بامیه های ریز را انتخاب کنید و در زمان شستن، دنباله بامیه را آنقدر نچینید که سوراخ و در حین پخت لعابش به خورشت وارد گردد.

بامیه ها را پاک کنید و در آب سرد بریزید. کمی نمک رویشان بپاشید و بعد از نیم ساعت آنها را از آب بیرون بیاورید و زیر شیر بگیرید تا کاملا تمیز شوند. سپس بامیه ها را در آبکش بریزید.

در تابه مقداری روغن بریزید و بامیه ها را به شکلی سرخ کنید که رنگشان قهوه ای ملایم گردد.

پیاز را نگینی و ریز خرد کنید و در روغن سرخ کنید. بعد از طلایی شدن پیازها، لپه را به آنها اضافه کنید تا لپه ها تفت بخورند و در جریان پخت له نشوند.

سپس گوشت را اضافه کنید و بعد از کمی تغییر رنگ دادن گوشت، زردچوبه، نمک و کمی فلفل سیاه را به آن اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید.

بعد از آنکه آب گوشت کاملا گرفته شد و تغییر رنگ داد، آب جوش را به اندازه ای که روی مواد را بپوشاند در قابلمه بریزید. در قابلمه را ببندید و اجازه دهید که یک ساعت و نیم روی شعله ملایم بپزد.

بعد از پختن گوشت لیمو عمانی ها را به آن اضافه کنید. طرز تهیه خورشت بامیه مجلسی را می توانید با توجه به ذائقه تان کمی تغییر دهید و در صورت تمایل به جای لیمو عمانی، از قوره بهره ببرید.

در یک تابه کمی روغن بریزید و سه قاشق رب گوجه را در روغن سرخ کنید و به مواد خورشت اضافه کنید. زعفران دم شده را هم در همین زمان به مواد اضافه کنید.

بامیه ها را در خورشت بریزید و نیم ساعت دیگر به پخت ادامه دهید تا خورشتتان جا بیفتد. در این فاصله سیب زمینی ها را به شکل خلال های ریز و باریک خرد کنید و خوب سرخ کنید.

وقتی آب خورشت به اندازه دلخواهتان شد، زیر آن را خاموش کنید و پس از کشیدن در ظرف دلخواه، کمی سیب زمینی روی خورشت بریزید. در صورت تمایل می توانید روی خورش را با جعفری خام تزیین کنید.

منبع: کتاب کاله

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 342 views بار دسته بندی : آشپزی تاريخ : 30 می 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.