آتی کاوان پارس طرز تهیه خورشت هویج تبریزی - آتی کاوان پارس

به گزارش آتی کاوان پارس، در این مطلب طرز تهیه خورشت هویچ تبریزی را به شما عزیزان آموزش داده ایم.

به گزارش، خیلی ها به محض شنیدن اسم هویج، انتظار یک غذای شیرین و شاید بدمزه را دارند,، اما باید تاکید کنیم که خورشت هویج به صورت ملس و یا ترش نیز قابل طبخ است. این خورشت متعلق به تبریز است و هواداران زیادی در این شهر دارد.

به همین دلیل نام اصلی این غذا، خورشت هویج تبریزی است. این خورشت هم مانند اکثر خورشت های دیگر هم با مرغ و هم با گوشت تهیه می گردد. اگر قصد تهیه یک خورشت هویج مجلسی را دارید، بهتر است آن را به حالت مرسوم و شیرین درست کنید. می توانید از گوشت گوسفندی نیز بهره ببرید، اما اگر قصد چنین کاری را دارید، باید مقدار ادویه هارا تغییر دهید تا بوی گوشت گوسفندی، خورشت را بدبو نکند.

  • هویج ۴۰۰گرم
  • مرغ ۴۰۰ گرم
  • پیاز ۱ عدد
  • آلو ۱۰۰ گرم
  • زعفران دم نموده ۴ قاشق غذا خوری
  • رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذا خوری
  • نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

ابتدا پیاز را رنده نموده و سرخ کنید.

بعد از طلایی شدن پیاز ها، مرغ و رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید. به مدت ۴ دقیقه مواد را تفت دهید تا تغییر رنگ بدهند.

آب را به خورشت اضافه کنید، سپس نمک و فلفل را به مرغ بیافزایید.

کمی منتظر بمانید تا مواد جوش بیاید، در قابلمه را کامل بگذارید و شعله را روی حالت کم تنظیم کنید.

در این فاصله هویج هارا پوست کنده و خلالی خرد کنید. در ماهیتابه ای جداگانه هویج هارا سرخ کنید.

مرغ را آنالیز کنید، زمانی که مرغ به حالت نیم پز رسید , (حدود یک ساعت پس از پخت) هویج های سرخ گردیده را همراه با آلو به مرغ اضافه کنید.

اجازه دهید که مواد حدود ۴۰ دقیقه با شعله بسیار کم پخته گردد، سپس زعفران را داخل خورشت ریخته و به آرامی هم بزنید. بگذارید زعفران حدود ۱۰ دقیقه با خورشت بجوشد. غذا اماده است.

نکات:

۱٫ این خورشت را نباید زیاد بهم بزنید، چرا که مواد آن به راحتی له می شوند.

۲٫ اگر برای پخت این خورشت از گوشت استفاده می کنید، نمک را در مرحله آخر به خورشت اضافه کنید. (نمک باعث سفت شدن گوشت می گردد)

۳٫ اگر می خواهید خورشتی ملس و یا ترش داشته باشید، باید قبل از افزودن زعفران، به آن آبلیمو اضافه کنید.

۴٫ طعم مرسوم و اصلی خورشت شیرین است؛ بنابراین ممکن است حالت ترش این خورشت به ذائقه همه سازگار نباشد.

۵٫ اگر آلو های خریداری گردیده، نرم هستند، آلو را کمی دیرتر به خورشت اضافه کنید.

۶٫ اندازه خرد شدن پیاز در این خورشت، سلیقگی می باشد و حتما احتیاج به رنده کردن آن نیست.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 308 views بار دسته بندی : آشپزی تاريخ : 1 ژوئن 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.