آتی کاوان پارس طرز تهیه خورش بامیه جنوبی - آتی کاوان پارس

به گزارش آتی کاوان پارس، خورش بامیه از غذاهای مخصوص مناطق جنوب ایران است که امروزه دست یه دست چرخیده و در سراسر کشور طبخ می گردد. اما خورش بامیه جنوبی از نظر عطر و طعم با نوع معمولی آن غیر قابل مقایسه است. با طرز تهیه خورش بامیه جنوبی با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه خورش بامیه جنوبی

  • ۳۰۰ گرم گوشت خورشتی (گوسفندی یا گوساله)
  • ۳۰۰ گرم بامیه
  • یک سوم پیمانه لپه
  • ۱۰۰ گرم تمبر هندی
  • ۱ عدد پیاز
  • ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • ۴ حبه سیر
  • ۵۰ گرم کره
  • نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار کافی

طرز تهیه خورشت بامیه جنوبی

ابتدا لپه ها را بشویید و بگذارید دو تا سه ساعت خیس بخورند. پیاز را خرد نموده و با مقداری روغن تفت دهید. سپس سیر را خرد کنید و مقداری فلفل و زردچوبه به پیاز اضافه کنید. حرارت را کم نموده و مواد را با هم تفت دهید تا پیاز طلایی رنگ گردد.

رب گوجه فرنگی را اضافه نموده و دوباره مواد را تفت دهید تا خامی رب گرفته گردد.

گوشت را به صورت قیمه ای خرد نموده و به مخلوط رب و پیاز اضافه کنید. مواد را با هم تفت دهید تا گوشت تغییر رنگ دهد.

وقتی گوشت تغییر رنگ داد، لپه ها را اضافه کنید. سپس به اندازه کافی آب به مواد اضافه کنید تا گوشت و لپه با هم بپزند.

تمبر هندی را با مقداری آب جوش رقیق کنید. سپس هسته های آن را جدا نموده و از صافی رد کنید تا مواد اضافی آن گرفته گردد.

بامیه ها را با کره تفت دهید تا تغییر رنگ دهند. سپس وقتی گوشت و لپه پختند، همراه تمبر هندی به خورشت اضافه کنید. برای این که ترشی باب میل تان را تشخیص دهید. تمبر هندی را کم کم به خورش اضافه کنید.

در آخر صبر کنید تا خورشت جا بیفتد و طعم مواد به خورد هم بروند. خورشت بامیه جنوبی آماده است. امیدواریم لذت ببرید.

منبع: کتاب کاله

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 520 views بار دسته بندی : آشپزی تاريخ : 3 ژوئن 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.