آتی کاوان پارس طرز تهیه خورش خوشمزه برگه زردآلو - آتی کاوان پارس

به گزارش آتی کاوان پارس، این مطلب را برای آشنایی با مواد اولیه و روش پخت خورش خوشمزه برگه زردآلو، بخوانید.

به گزارش، امروز تصمیم داریم روش پخت یک خورش خوشمزه با برگه زردآلو و آلوی ترش را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم:

  • گوشت گوسفندی یا گوساله: نیم کیلو
  • رب گوجه: دو قاشق غذاخوری
  • برگه زردآلو: یک پیمانه
  • آلوی ترش: یک چهارم پیمانه
  • شکر: نصف پیمانه
  • روغن: دو قاشق غذاخوری
  • بادام: یک چهارم پیمانه
  • کشمش: یک چهارم پیمانه
  • نمک: به میزان لازم

طرز تهیه:

روغن را در ظرفی ریخته و بر روی حرارت قرار می دهیم. گوشت خورد گردیده را به روغن اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا رنگ گوشت، تغییر کند و به اصطلاح، خامی آن گرفته گردد.برگه زردآلو و آلوی ترش را که خوب شسته ایم به گوشت اضافه نموده و کمی تفت می دهیم. روی مواد را با آب می پوشانیم و آن را روی حرارت ملایم قرار می دهیم. رب گوجه را اضافه می کنیم.در ظرفی جداگانه، بادام ها را به همراه کشمش، کمی تفت می دهیم. وقتی که گوشت پخته شد، نمک و شکر را به همراه بادام و کشمش به خورش اضافه می کنیم.پنج دقیقه زمان می دهیم تا بادام ها کمی نرم شوند. خورش ما آماده است. آن را در کنار برنج، سرو می کنیم.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 353 views بار دسته بندی : آشپزی تاريخ : 1 ژوئن 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.