آتی کاوان پارس طرز تهیه دسر سوفله موز و بستنی - آتی کاوان پارس

به گزارش آتی کاوان پارس، روش پخت سوفله فقط محدود به غذا نمی گردد. شما می توانید با ترکیب مواد مختلف و روش پخت سوفله دسر هم حتی درست کنید. در این مقاله قصد داریم طرز تهیه سوفله موز و بستنی را به شما آموزش دهیم که با بستنی وانیلی، موز، بیسکویت اورئو و سس شکلات درست می گردد. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه سوفله موز و بستنی

  • ۲ فنجان شکر قنادی
  • ۱ فنجان شیر خشک
  • سه چهارم فنجان چیپس شکلات
  • سه چهارم فنجان کره
  • ۲۴ عدد کوکی اورئو خرد گردیده
  • ۳ تا ۴ عدد موز خرد گردیده
  • ۲ فنجان بستنی وانیلی کاله
  • ۳۰۰ گرم آناناس
  • ۳۰۰ گرم گیلاس
  • سه چهارم فنجان گردو خرد گردیده

طرز تهیه سوفله موز و بستنی

در یک تابه گود بزرگ، شکر، شیر، چیپس شکلات و یک دوم فنجان کره را ترکیب کنید. سپس تابه را روی حرارت قرار دهید و به مدت ۸ دقیقه مواد را با هم مخلوط کنید.

در همین حال، کره باقی مانده را ذوب نموده و داخل یک کاسه با اورئو خرد گردیده مخلوط کنید تا حالت خمیری پیدا کند. خمیر را داخل یک ظرف ترجیحا مستطیلی تو گود بریزید و کف ظرف پهن کنید. یک لایه موز خرد گردیده روی خمیر بچینید سپس یک لایه بستنی روی موز ها پهن کنید. سس شکلات را هم روی بستنی پخش کنید. یک لایه دیگر بستنی روی سس شکلات پهن کنید.

گیلاس، آناناس و گردو های خرد گردیده را روی دسر ریخته و سوفله را به مدت ۱ ساعت داخل یخچال قرار دهید.

بعد از ۱ ساعت، دسر آماده است. به تکه های مساوی تقسیم نموده و نوش جان کنید.

ارزش غذایی این دسر

۱ قطعه: ۵۴۰ کالری، ۲۹ گرم چربی (۱۴ گرم چربی اشباع گردیده)، ۶۱ میلی گرم کلسترول، ۲۸۴ میلی گرم سدیم، ۷۱ گرم کربوهیدرات (۵۷ گرم قند، ۲ گرم فیبر)، ۶ گرم پروتئین.

این دسر را می توانید با هر طعم بستنی و میوه ای که دوست دارید، درست کنید.

منبع: کتاب کاله

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 270 views بار دسته بندی : آشپزی تاريخ : 3 ژوئن 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.