آتی کاوان پارس طرز تهیه دسر مجلسی موز و کارامل مرحله به مرحله - آتی کاوان پارس

به گزارش آتی کاوان پارس، به نظر من درست کردن دسرها جز قسمتهای فوق العاده هیجان انگیز آشپزی به حساب میاد. چون دسرها معمولا هم خیلی خوشمزه ان و هم خوش قیافه و به خاطر مواد مختلفی که میتونیم ازشون برای درست کردن دسرها استفاده کنیم خیلی متنوع هم هستن… در این مطلب هم طرز تهیه یه دسر خوشگل و خیلی خوشمزه رو بهتون میگم که داخلش از مواد خیلی لذیذی هم استفاده گردیده، امیدوارم خوشتون بیاد …

مواد لازم برای تهیه دسر موز و کارامل

  • ۲ عدد موز
  • ۱ پیمانه بیسکوییت پودر گردیده
  • ۱/۲ پیمانه خامه صبحانه
  • ۱ پیمانه فرنی وانیلی
  • ۶ قاشق غذاخوری سس کارامل

مراحل تهیه دسر موز و کارامل

برای تهیه این دسر خوشمزه کافیه تا ابتدا بیسکوییت هارو داخل غذاساز بریزین و چند پالس بزنین تا خوب پودر بشن. میتونین از هر طعم بیسکوییتی که دوست دارین استفاده کنین فقط بیسکوییت ساده باشه و کرمدار نباشه.

حالا لیوان سروتون رو انتخاب کنین و ۱/۶ پیمانه از کل بیسکوییت رو داخلش بریزین.

بعد چند برش موز و حدود یک قاشق غذاخوری سس کارمل روی بیسکوییت ها بریزین.

روی موز رو با ۱/۶ پیمانه فرنی وانیلی و بعد با ۱/۶ پیمانه خامه صبحانه پر کنین.

حالا مراحل رو یک بار دیگه تکرار کنین فقط در آخرین مرحله به جای خامه صبحانه خامه اسپری ای اضافه کنین تا دسرتون شکیل تر بشه.

روی خامه رو با حدود ۱ قاشق سس کارامل تزیین کنین.

حالا دسر خوشمزه تون حاضره تا نوش جونش کنین …

این مقدار مواد برای ۳ لیوان دسر کافیه.

منبع: مجله الکترونیک دونفره

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 417 views بار دسته بندی : آشپزی تاريخ : 30 می 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.