آتی کاوان پارس طرز تهیه دلمه بادمجان با پنیر گودا - آتی کاوان پارس

به گزارش آتی کاوان پارس، معمولا دلمه بادمجان، با استفاده ازگوشت فراوان و سبزیجات معطر و تهیه می گردد و داخل آن با برنج و لپه پر می گردد. اما برای تهیه یک دلمه بادمجان خوش عطر و سرشار از پروتئین، همیشه با سبزی های معطر احتیاج ندارید. شما می توانید با عطر پنیر، دلمه بادمجان را طعم دار کنید و بدون اضافه کردن کربوهیدرات هایی مثل برنج و لپه، دلمه بادمجان با گودا را تهیه کنید.

مواد لازم دلمه بادمجان با پنیر گودا

  • بادمجان قلمی کوچک: ۴ عدد
  • پنیر گودا: ۱۵۰ گرم
  • گوجه فرنگی فیله شده: ۴ عدد
  • پیاز نگینی خرد شده: ۱ عدد
  • مغز دانه کدو و آفتابگردان: ۲ قاشق سوپ خوری
  • گشنیز خرد شده: ۲۰ گرم
  • نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
  • قارچ تفت داده شده ۳۰۰ گرم

طرز تهیه دلمه بادمجان با گودا

بادمجان ها را با چاقو به صورت طولی به ۲ قسمت مساوی تقسیم کنید.

داخل بادمجان ها را خالی کنید تا فرم قایقی به خود بگیرند و در ظرفی حاوی آب و نمک ۱۵ دقیقه بخیسانید تا تلخی آن ها گرفته گردد.سپس با دستمال حوله ای آب اضافی آن ها را بگیرید و خشک کنید. مراقب باشید که قبل از پر کردن بادمجان ها و سرخ کردنشان، آنها به طور کامل خشک شده باشند.

در تابه ای روغن بریزید و بادمجان ها را سرخ کنید تا کمی نرم شوند و برای پر شدن آماده شوند. در این مدت در تابه دیگری، پیازها را سرخ کنید تا طلایی شوند.

گوجه فرنگی فیله و نگینی خرد شده و قارچ ها را به پیاز سرخ شده اضافه نموده و همه آنها را تفت دهید تا مخلوط داخل تابه، مثل یک سس غلیظ گردد. حالا گشنیز و مغزها را به سس گوجه فرنگی اضافه کنید و مواد را با کمی نمک و فلفل مزه دار کنید. مایع داخل دلمه بادمجان با گودا حالا آماده است.

داخل بادمجان ها را با این مخلوط پر کنید و روی آن را با پنیر گودا بپوشانید و داخل سینی فر بچینید. دلمه بادمجان شما باید به مدت ۲۰ دقیقه روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد بپزد.

منبع: کتاب کاله

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 290 views بار دسته بندی : آشپزی تاريخ : 30 می 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.