آتی کاوان پارس طرز تهیه دوسا (پنکیک هندی) - آتی کاوان پارس

به گزارش آتی کاوان پارس، دوسا نوعی پنکیک و غذای بومی جنوب هند است که تا حدودی شبیه کرپ است. دوسای هندی در انواع مختلف دوسا مالاسا، دوسا راوا و دوسای پیاز و غیره پخته می گردد. در هند این غذا با سالادی به نام سامبار همراه سیب زمینی و پنیر آسیایی سرو می گردد. با طرز تهیه دوسا با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه دوسا پنکیک هندی

  • ۳ پیمانه آرد گندم کامل
  • ۲ قاشق چای خوری پودر آنغوزه
  • ۵ قاشق چای خوری نمک
  • ۱ قاشق چای خوری بیکینگ پودر
  • ۳ عدد فلفل قرمز تند (خرد گردیده)
  • ۲ قاشق غذاخوری گشنیز تازه
  • روغن مایع برای سرخ کردن

طرز تهیه دوسا پنکیک هندی

آرد، پودر آنغوزه، نمک و بیکینگ پودر را داخل یک کاسه بزرگ بریزید سپس با هم مخلوط کنید.

مقداری آب سرد به مخلوط اضافه کنید تا مایه رقیقی به دست بیاید. فلفل و برگ های خرد گردیده گشنیز را هم اضافه کنید. مایه دوسا را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه کنار بگذارید.

یک تابه با قطر ۲۰ سانتی متر بردارید و کف آن را با برس آشپزی چرب کنید. تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید. وقتی روغن داغ شد، حدود یک سوم پیمانه از مایه دوسا را داخل تابه بریزید. تابه را به بچرخانید تا مایه در تمام کف تابه به صورت یکنواخت پخش گردد.

وقتی پنکیک آغاز به طلایی شدن کرد (زمانی حدود ۳ دقیقه)، به وسیله یک کفگیر دوسا را برگردانید و طرف دیگر آن هم حدود ۱ تا ۲ دقیقه بپزید. اولین پنکیک آماده است.

به همین ترتیب مایه دوسا را هم بزنید و دوباره دوساهای دیگر را هم درست کنید و داخل یک بشقاب بچینید.

دوسا را با چاشنی گوجه فرنگی یا آناناس یا ماست سرو کنید.

نکات طرز تهیه دوسا

  • مقدار فلفل بستگی به ذائقه شما دارد.
  • بهتر است آرد را قبل از استفاده الک کنید.
  • دوسا را می توانید کنار انواع خوراک های آسیایی سرو کنید.

منبع: کتاب کاله

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 110 views بار دسته بندی : آشپزی تاريخ : 1 ژوئن 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.