آتی کاوان پارس طرز تهیه ذرت خامه ای - آتی کاوان پارس

به گزارش آتی کاوان پارس، اگه ذرت رو دوست داشته باشین حتما از این ذرت کرمی و خامه ای هم خوشتون میاد. ذرت خامه ای در واقع میتونه یه تکمیل کننده برای غذاهای گوشتی و مرغی باشه مثلا برای استیک. ما معمولا در کنار استیک یا انواع دیگه غذاهای این چنینی از پوره سیب زمینی یا سس قارچ و … استفاده میکنیم پیشنهاد میکنم این ذرت خوشمزه رو هم امتحان کنین که عاشقش میشین.

مواد لازم برای تهیه ذرت کرمی

  • ۲۲۵ گرم ذرت پخته یخ زده
  • ۱ و ۱/۲ پیمانه شیر
  • ۱/۲ پیمانه پنیر پیتزا
  • ۲۰ گرم کره
  • ۱ قاشق غذاخوری آرد سفید
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

مراحل تهیه ذرت خامه ای

ابتدا ذرت یخ زده رو داخل آبکش بریزین و چند بار آب بکشین تا یخش باز باشه بعد خوب آبش رو تخلیه کنین و بریزینش داخل قابلمه.

حالا نمک، فلفل، کره و ۱ پیمانه شیر رو به ذرت اضافه کنین و اجازه بدین تا روی حرارت ملایم کره آب گردیده و شیرم داغ بشه.

تا شیر داغ میشه تو یه کاسه مابقی شیر و آردی که داشتیم رو بریزین.

با یه همزن دستی خوب همشون بزنین تا محلول یکدست بشه و آرد گوله گردیده باقی نمونه.

حالا مخلوط شیر رو داخل قابلمه ذرت بریزین و سریع آغاز به هم زدن کنین. دقت کنین تا حرارت ملایم باشه

به طور یکنواخت به هم زدن ادامه بدین تا آرد لعاب بندازه و مخلوط غلیظ بشه. حدود ۱۰ دقیقه به هم زدن ادامه بیدن تا آرد از خامی دربیاد.

حالا نوبت اضافه کردن خوشمزه ترین بخش یعنی پنیر پیتزاست.

در نهایت باز مخلوط رو هم بزنین تا پنیر هم کاملا آب بشه.

حالا موقع سرو کردن ذرت کرمی و خوشمزه تونه تا به تنهایی یا کنار غذاهای دیگه ازش لذت ببرین.

منبع: مجله الکترونیک دونفره

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 353 views بار دسته بندی : آشپزی تاريخ : 3 ژوئن 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.