آتی کاوان پارس طرز تهیه ران مرغ سوخاری بدون پوست مرحله به مرحله - آتی کاوان پارس

به گزارش آتی کاوان پارس، مرغ سوخاری به اندازه کافی چاق کننده هست پس چطوره بیایم با حذف پوست مرغ یکم عذاب وجدانمون رو کمتر کنیم. قبول دارین؟؟؟ این مرغ سوخاری به خوشمزگی مرغ سوخاری های همیشگیه فقط پوست مرغ ازش حذف شده به خاطر همین سالم تر و کم چرب تر هستش. امیدوارم تو خونه درستش کنین و از طعم و بافتش لذت ببرین…

مواد لازم برای تهیه ران مرغ سوخاری بدون پوست

  • ۳ عدد ران مرغ بدون پوست
  • ۱ پیمانه آرد سفید
  • ۱ پیمانه پودر سوخاری پولکی
  • ۲ عدد تخم مرغ
  • ۱ قاشق چایخوری پودر سیر
  • ۲ قاشق چایخوری پودر پاپریکا
  • ۱ قاشق چایخوری فلفل قرمز
  • نمک به مقدار لازم

مراحل تهیه ران مرغ سوخاری بدون پوست

در ابتدا کافیه تا پاپریکا، فلفل قرمز، پودر سیر و نمک رو با آرد سفید خوب مخلوط کنین.

حالا ران های مرغ رو دونه دونه به مخلوط آرد آغشته کنین.

داخل یه کاسه تخم مرغ هارو با کمی نمک بزنین تا تخم مرغ از لختی دربیاد.

حالا مرغ هایی که به آرد آغشته شده رو داخل تخم مرغ بغلتونین تا کاملا به تخم مرغ هم آغشته بشن.

در نهایت مرغ رو به پودر سوخاری پولکی هم آغشته کنین.

حالا مرغ هارو داخل روغنی که داغ شده بذارین و با حرارت ملایم سرخشون کنین.

حرارت باید خیلی خیلی ملایم باشه تا مرغ علاوه بر طلایی شدن خوب هم بپزه. حدود ۲۰ دقیقه به سرخ کردن مرغ ادامه بدین.

حالا مرغ هارو روی دستمال کاغذی بذارین تا روغن اضافیشون بره.

مرغ های سوخاریتون حاضره.

منبع: مجله الکترونیک دونفره

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 439 views بار دسته بندی : آشپزی تاريخ : 30 می 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.